[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
龜速終於睇哂fleabag
仲有冇其他comedy係同fleabag同級數 想睇

屌,我搵到粒種,但死種,睇唔到fleabag
Online睇又好似死晒

piratebay有seed喎 勁快dl完
[url]https://thepiratebay.org/torrent/15882372/Fleabag_Season_1_Complete_720p_WEB-DL_EN-SUB_x264-[MULVAcoded][/url]

piratebay有seed喎 勁快dl完
[url]https://thepiratebay.org/torrent/15882372/Fleabag_Season_1_Complete_720p_WEB-DL_EN-SUB_x264-[MULVAcoded][/url]

多謝絲打,返屋企再慢慢J
有冇人講下 Mr Robot 想追

s1真係幾好睇 主線去得又快 season finale又有驚喜
s2就開始有d拖戲 比s1失準
不過都睇得過既

S2

S2個plot真係 ...

本來仲想追... 係咪真係咁差?

S2 睇鏡頭都ok嘅

sam esmail做導演其實做得幾好 不過真係麻麻地鐘意s2個方向/劇本

S2玄到呢
原來 TWD下半季開始咗
利申:仲有睇
iPhone 可以用咩睇?
人人影視收左皮

YYETS個網都隔幾個月死一次,要轉網站

冇死到 仲上緊
有冇人講下 Mr Robot 想追

s1真係幾好睇 主線去得又快 season finale又有驚喜
s2就開始有d拖戲 比s1失準
不過都睇得過既

S2

S2 睇鏡頭都ok嘅

sam esmail做導演其實做得幾好 不過真係麻麻地鐘意s2個方向/劇本

S2玄到呢

越睇越冇癮,明明好鐘意S1
可能S2係binge watch會好睇D
WOW Web版update左勁多野
終於有得block人同del回帶record
仲有個spoiler filter 但完全唔知點運作
睇曬this is us 好高質
唔知有冇第二季
唔知有冇第二季

續到S3
Season 1好似未播完
唔知有冇第二季

續到S3

我以為佢ep14已經完左
唔知有冇第二季

續到S3

個個都咁講...唯有開埋黎講
唔知有冇第二季

續到S3

睇左5集 ..但唔覺得超級好睇,ok好睇&間唔中有d窩心咁
可能我冷血得滯所以冇乜太大感覺
平時睇得太多沉重黑暗劇,世界好醜惡 呢套太溫情
呢Pair Lenny x Sofia好撚正

唔知有冇第二季

續到S3

我鐘意佢夠warm同D好似日常瑣碎事既片段
睇完覺得正能量左 對生命充滿番希望
唔知有冇第二季

續到S3

我鐘意佢夠warm同D好似日常瑣碎事既片段
睇完覺得正能量左 對生命充滿番希望

呢套野主流一定好多人鐘意睇 質素穩定既溫情小品
young pope ep 8正到
最尾勁powerful 個speech真係

S2

S2 睇鏡頭都ok嘅

S2玄到呢

決定追gotham

S2

S2 睇鏡頭都ok嘅

S2玄到呢

決定追gotham

S3開始爛(好似係

S2 睇鏡頭都ok嘅

S2玄到呢

決定追gotham

S3開始爛(好似係

我覺得愈來愈好睇
班奸角做得太正

S2 睇鏡頭都ok嘅

S2玄到呢

決定追gotham

S3開始爛(好似係

我覺得愈來愈好睇
班奸角做得太正

第三季到而家都仲ok
New Prison Break poster
開套man seeking woman黎睇下先
好似又係啲高質+高分但好少人講既comedy
好中意睇美劇留名

睇哂got同brba 岩岩又睇完stranger things
等緊got同stranger things出新一季 好空虛
好中意睇美劇留名

睇哂got同brba 岩岩又睇完stranger things
等緊got同stranger things出新一季 好空虛

睇住其他劇先 大把野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞