[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
shameless 好似無咩人討論

Shameless 唔知點解無人講
我覺得鐘意睇fleabag and OITNB既都啱睇
又多甜

曾經想開黎睇,但發現已經播左太多季所以放棄左

依套好睇

播左咁多季仲keep唔keep到水準?
睇埋堆twin peaks,過埋個痴線4-6月再諗諗開黎睇
netflix 有咩劇推介, 睇左stranger things好正

sense8

narcos
the crown

屌喇星咁樣無視我個reply 以後唔答呢啲問題

屌佢老味成日覺得呢啲行為好冇禮貌

[img]https://media.giphy.com/media/yXt1CrBQpNVfO/giphy.gif[/mg]

scream queens究竟算唔算正式收左皮
但早兩日話就算有S3 lea都唔會返黎拍

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

我信終有一日會有S3

s2比s1差左唔少

有啲位都keep到既,但s1好多笑位都好經典
明顯比人cut budget 成日留喺醫院個景入面拍
netflix 有咩劇推介, 睇左stranger things好正

sense8

narcos
the crown

thx

sense8

narcos
the crown

[img]https://media.giphy.com/media/yXt1CrBQpNVfO/giphy.gif[/mg]

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

S2下半季仲有無chad戲份

sense8

narcos
the crown

thx

我會睇sense8 先

sense8

narcos
the crown

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

睇wiki就知

sense8

narcos
the crown

thx

我會睇sense8 先

sense8可能冇你想像中咁科幻 暫時多數都係講角色背景多,個故仔冇乜點郁過

原來得咁少 碌tumblr見到仲以為套劇勁多sheshe野
cw啲劇劇本雖然垃圾,但成日創造好多ships/又queer baiting搞到fan base幾強大

同埋據我所知好多ship sg呢pair嘅都係ship clexa嘅
成班響同一個電視台食完一舊屎仲要黎食第二舊屎
明明真係好多fans咁成日見佢地嗌交特別呢排因爲supergirl同個新角色一齊左
但係收視都係麻麻地

sense8

narcos
the crown

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

睇wiki就知

棄得

sense8

narcos
the crown

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

睇wiki就知

棄得

sense8

narcos
the crown

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

睇wiki就知

棄得

ryan murphy真係唔識做
留住佢明明對大家都有好處

cw啲劇劇本雖然垃圾,但成日創造好多ships/又queer baiting搞到fan base幾強大

同埋據我所知好多ship sg呢pair嘅都係ship clexa嘅
明明真係好多fans咁成日見佢地嗌交特別呢排因爲supergirl同個新角色一齊左
但係收視都係麻麻地

真係同一班人黎 同埋riverdale果堆
但個supercorp又真係幾正,好襯

sense8

narcos
the crown

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

求劇透

睇wiki就知

棄得

ryan murphy真係唔識做
留住佢明明對大家都有好處

fbi special agent denise hemphill一日仲存在緊我都唔會放棄呢套劇
明珠台呢排係咁賣prison break廣告 係咪想同步播

好似係同步播

但係收視都係麻麻地

我原本唔覺但係睇左YouTube d片之後開始沉船
不過supercorp呢pair連影評人都有講, 可惜主角永遠唔會hehe/sheshe線
Lena好正靚女又大波又真心當supergirl係好朋友, she deserves better

好似係同步播

搵返原班人馬配音

好似係同步播

明豬呢2年d劇好貼
supergirl/luificer/arrow/flash呢d好掂

但係收視都係麻麻地

我原本唔覺但係睇左YouTube d片之後開始沉船
不過supercorp呢pair連影評人都有講, 可惜主角永遠唔會hehe/sheshe線
Lena好正靚女又大波又真心當supergirl係好朋友, she deserves better

睇gif見到個lena望住supergirl啲表情好鬼gay
佢地係咪亦敵亦友咁既關係?

好似係同步播

明豬呢2年d劇好貼
supergirl/luificer/arrow/flash呢d好掂

播親一係就superhero劇一係就食老本查案劇 悶到嘔

睇gif見到個lena望住supergirl啲表情好鬼gay

算係掛, lena同kara danvers係好朋友
lena老母係大boss, lena自己想做好人嘅所以幫過下supergirl, supergirl都救過佢幾次
但係佢到依家都唔知supergirl=kara

Taken都出咗劇 唔爭氣咁單咗待J
Fargo 真係好鬼好睇 …前排先開第2季
Fargo 真係好鬼好睇 …前排先開第2季

巴絲打推介得,無死錯人嘅

算係掛, lena同kara danvers係好朋友
lena老母係大boss, lena自己想做好人嘅所以幫過下supergirl, supergirl都救過佢幾次
但係佢到依家都唔知supergirl=kara

原來係咁 以為姓luthor既就係奸角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞