[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
呢兩晚lihkg慢到令我諗返起高登 有啲久違既感覺

哩兩晚連登一慢就想屌9早洩

有時慢到上唔到
為左嚟討論美劇 我終於開左ACC
好耐冇見美劇王

邊個係美劇王
好耐冇見美劇王

歡迎
係咪改左新user name 報下舊名先

我想改返舊名HEISWE

有時慢到上唔到

android JJ 表示瘋狂彈APPS
好耐冇見美劇王

無知一問:隔離登仲有無美劇PO?
利申:99%時間用apps上

得返walking dead/the flash哩啲人氣劇有post討論

之前有返去望過下,影視台睇落死得7788
就算呢啲大路劇post都好少人

我都冇上好耐

有時慢到上唔到

android JJ 表示瘋狂彈APPS

瘋狂彈apps+1
好耐冇見美劇王

歡迎
係咪改左新user name 報下舊名先

我想改返舊名HEISWE

記得你以前叫羅素紅
好耐冇見美劇王

得返walking dead/the flash哩啲人氣劇有post討論

呢一年基本上只係有入呢個post
2邊都無咩睇, 上reddit多

上黎多數都係睇影視台多 其他台都少去
好耐冇見美劇王

我都冇上好耐

其他台少人都可以撐話高質左
但影視台少人討論真係可以話死左9成 討論下劇情都係得果幾條友都唔知點傾落去
聽日4套劇首播
Big Little Lies
Billions S2
Crashing (HBO新comedy)
The Good Fight
聽日4套劇首播
Billions S2

聽日終於有時間睇La La Land ,開新劇,不了
好耐冇見美劇王

我都冇上好耐

要過去pm先會返去 其他時間真喺唔講唔記得仲有佢嘅存在的
聽日4套劇首播
Billions S2

聽日終於有時間睇La La Land ,開新劇,不了

嘩屌 仲有套bbc新劇,007劇本班底
好似high man in the castle咁講Nazi打贏仗,統治左英國,男主角係偵探奉命查案之後好似比人卷入唔知咩陰謀
https://www.youtube.com/watch?v=1y7tHhyowqg
聽日4套劇首播
Billions S2

BILLIONS
Billions S2
等咗好耐,最近Netflix出咗S1,不過冇時間重睇⋯⋯
頂唔順 this is us… 集集都重覆咁
Billions S2
等咗好耐,最近Netflix出咗S1,不過冇時間重睇⋯⋯

S1好多野都唔記得哂 諗緊繼唔繼續睇S2好

睇左8集覺得
唔係咁鐘意kate條線 (好憎個toby ) & kevin條線 (原本冇乜野,但條英國妹一出就膠膠地)
randall / rebecca jack好似好睇啲

睇左8集覺得
唔係咁鐘意kate條線 (好憎個toby ) & kevin條線 (原本冇乜野,但條英國妹一出就膠膠地)

睇後啲會見到Kevin成熟咗 新個集
Rebecca同jack好sweet jack真係好完美

睇左8集覺得

睇後啲會見到Kevin成熟咗 新個集
Rebecca同jack好sweet jack真係好完美

頭先睇完ep9,喊左少少
但睇完呢集好柒憎英國妹,希望佢消失
樓主 我開始睇homeland S6
樓主 我開始睇homeland S6

出面有人開左post
其實有啲想棄 宜家睇落去係為左quinn
乜the expanse 冇人睇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞