[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
見美劇推薦有The Expanse係咪值得睇
Powerless今日播

ABED
2月開始終於有d劇追下
張poster柒柒地

為咗個導演,又要開新劇

唔理套劇講咩
見到個班底就睇左先

X2

X3
見美劇推薦有The Expanse係咪值得睇

算係近年幾高質既SF劇 成日見到reddit有人話呢套好睇
netflix都有得睇

ABED

個cast好正

ABED

個cast好正

評價麻麻
‘The Handmaid’s Tale’ Super Bowl Spot Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=jMrDTDEmS4c&feature=youtu.be

Hulu落重本幫套劇喺Super Bowl時段賣廣告
leftovers完左s1
好痴線

EP9 EP10兩集都好撚正
睇EP10果陣個心情直頭搭左程過山車咁
S2只會更痴線 enjoy
‘Stranger Things’ Season 2 Release Date Theory
http://www.thewrap.com/stranger-things-teaser-season-2-release-date/

Other than the 11’s, the image contains three sets of numbers: 58 and 67, 42 and 50, and 30 and 13. If you subtract the lows from the highs in the first two sets, you get the numbers 9 and 8. Subtract the two barometric pressure numbers and you get 17.

Three numbers with the last being 17 looks a lot like a date: 9/8/17, or Sept. 8, 2017. That’s a Friday, the day when Netflix traditionally releases new shows. And voila! Mystery solved.

痴撚線D人
有冇人知Lucifer點解要強調chole拍個三級片
想推一套英劇 fleabag
唔知之前有無人推過 呢套好高質
black comedy包裝 好多位我都笑到仆街 但後半睇到有d心up
內容講女主既潦倒生活 同家人 朋友 男友 炮友既關係同相處
拍得好好睇 完全顛覆英劇好撚悶既印象
black comedy包裝 好多位我都笑到仆街 但後半睇到有d心up

呢套高質呀 講親2016 best tv top 10好多時都有呢套份
不過未有時間開黎睇
有冇人知Lucifer點解要強調chole拍個三級片

下有咩好點解

呢套高質呀 講親2016 best tv top 10好多時都有呢套份
不過未有時間開黎睇

好短咋快d睇 我一睇就停唔到 笑撚到我
得6集 每集20幾分鐘
Btw佢個中文譯名好垃圾 叫倫敦生活

不過未有時間開黎睇

得6集 每集20幾分鐘

咁少 又幾好追喎
陰公我連asoue finale都未睇 ..young pope睇左6集
又想重溫leftovers s1s2........同埋又想重睇返the americans s4...

佢做差佬定壞人

不過未有時間開黎睇

得6集 每集20幾分鐘

咁少 又幾好追喎
陰公我連asoue finale都未睇 ..young pope睇左6集
又想重溫leftovers s1s2........同埋又想重睇返the americans s4...

一日48個鐘都唔夠你用喎
Asoue無想像中咁好睇 同埋violet好似黃翠如
Constantine 我想問係唔係應該唔會有嫁啦 仲要睇唔到

hehe

不過未有時間開黎睇

得6集 每集20幾分鐘

咁少 又幾好追喎

所以得個想字 冇時間呀根本,陣間又要出街
黃翠如 講開又有d似
另外the crown個princess margaret我成日都覺得同胡定欣幾似樣

咁少 又幾好追喎

黃翠如 講開又有d似
另外the crown個princess margaret我成日都覺得同胡定欣幾似樣

DL落手機坐車睇,就好似C9睇韓劇咁

咁少 又幾好追喎

黃翠如 講開又有d似

就算幾冇時間都唔會喺街睇劇 覺得喺屋企relax住咁睇先夠enjoy

咁少 又幾好追喎

黃翠如 講開又有d似

就算幾冇時間都唔會喺街睇劇 覺得喺屋企relax住咁睇先夠enjoy

動畫我先會擺落手機睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞