[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
好撚正

呢幾隻冇貼但都好正 仲有d鎖匙扣
真心想買哂上面果堆,計下total幾錢先

香港有冇得買?
之前都淘左d rick&morty手機套
Fleabag 原來HK Amazon Prime Video 有
之後仲會有套Woody Allen 嘅劇上

記得之前好似講過amazon hk d劇除左top gear之外都冇字幕?
woody allen果套明明係amazon自家劇播左幾耐都未有

join咗黎睇amazon啲自家劇,啲劇有英文、西班牙文字幕,但冇中文字幕的

冇中文字幕好難join得落手

真係幾趕客,諗住睇埋transparent同Fleabag就cut了
佢套偵探劇Bosch好唔好睇?

以前睇過人講話唔錯,好似唔係must watch咁好睇,但有時間既話都值得睇
Fleabag 原來HK Amazon Prime Video 有

記得之前好似講過amazon hk d劇除左top gear之外都冇字幕?
woody allen果套明明係amazon自家劇播左幾耐都未有

有Eng sub

冇中字好難打入香港市場

哩個真,不過就算有都應該無咩人會join
Get a First Look at Funko's New Rick and Morty Toys
http://ew.com/tv/funko-rick-and-morty-toys/more-mystery-minis

痴撚線

好撚正

好想買晒佢地

yesssssss 連毛公仔果set都好正,買黎放係梳化
Get a First Look at Funko's New Rick and Morty Toys
http://ew.com/tv/funko-rick-and-morty-toys/more-mystery-minis

痴撚線

好撚正

好想買晒佢地

yesssssss 連毛公仔果set都好正,買黎放係梳化

好撚正

香港有冇得買?

唔知出面d鋪頭會唔會入貨 但有預感淘寶會有得賣
我都上過去睇 有d想買隻大Meeseeks公仔
《American Crime Story》主理人Ryan Murphy確認第4季將會以與美國前總統克林頓傳緋聞的Monica Lewinsky為主題,Sarah Paulson亦肯定回歸參演!
http://deadline.com/2017/02/ryan-murphy-american-crime-story-season-4-monica-lewinsky-scandal-sarah-paulson-cast-1201911254/

Confirmed

S4 2020年都唔知有未

有Eng sub

冇中字好難打入香港市場

哩個真,不過就算有都應該無咩人會join

如果佢多返D劇,整埋amazon shopping一條龍買野直接ship去hk 即刻幫襯又點話

其實仲有好多有潛力既配角可以出呢啲周邊
如果出埋真係等破產
《American Crime Story》主理人Ryan Murphy確認第4季將會以與美國前總統克林頓傳緋聞的Monica Lewinsky為主題,Sarah Paulson亦肯定回歸參演!
http://deadline.com/2017/02/ryan-murphy-american-crime-story-season-4-monica-lewinsky-scandal-sarah-paulson-cast-1201911254/

Confirmed

佢話今年年尾開始拍S4
S2 S3多數2018同一年內播哂
S4可能2019就有得睇
好撚正

香港有冇得買?

如果見到記住share
好撚正

香港有冇得買?

如果見到記住share

好撚正

香港有冇得買?

如果見到記住share

原來Feud既production designer係Carol果個
唔怪知啲場景setting好似好靚咁
原來Feud既production designer係Carol果個
唔怪知啲場景setting好似好靚咁
想問有無巴打有睇timeless?
請問好睇嗎?
我自己好鍾意d 時空旅行類型
唔知依套掂唔掂
the mick 幾好笑
麻煩唔好cap圖

Confirmed

佢話今年年尾開始拍S4
S2 S3多數2018同一年內播哂
S4可能2019就有得睇

咪quote圖啦
今日終於有得睇新一集Legion
Goliath Renewed for Season 2, Names Dexter EP as New Showrunner
http://tvline.com/2017/02/15/goliath-renewed-season-2-new-showrunner/
the good fight評價好似幾好 仲要有rose leslie做sheshe
但係咪要睇過good wife先可以睇
今日終於有得睇新一集Legion

第一集正撚到
the good fight評價好似幾好 仲要有rose leslie做sheshe
但係咪要睇過good wife先可以睇

應該唔洗
利申:睇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞