[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
睇大群先

依家好鐘意番工番學

咁都講得出口 食錯藥?

每日番到屋企都有野睇啵
利申星期一off

星期一有oscar睇假已請

咪又係睇la la land橫掃

希望男主同電影唔係lalaland

男主應該唔係啦, 但best picture睇落好難唔係
講起又諗返起上年carol同rooney ...

女主角同最住電影都話唔定架
但技術獎個d就坐定粒六

女主同電影都冇走雞啦

電影我覺得nasa/hackshaw ridge,
moonlight都好不過題材問題應該無緣電影
女主聽講Isabelle huppert可以一戰

依家好鐘意番工番學

咁都講得出口 食錯藥?

每日番到屋企都有野睇啵
利申星期一off

星期一有oscar睇假已請

咪又係睇la la land橫掃

希望男主同電影唔係lalaland

男主應該唔係啦, 但best picture睇落好難唔係
講起又諗返起上年carol同rooney ...

女主角同最住電影都話唔定架
但技術獎個d就坐定粒六

女主同電影都冇走雞啦

電影我覺得nasa/hackshaw ridge,
moonlight都好不過題材問題應該無緣電影
女主聽講Isabelle huppert可以一戰

想睇Elle
屌 ..究竟睇住live聽呢首歌係咩感覺
https://www.youtube.com/watch?v=f9l0BixW62o
岩岩先見到原來the 100出左新一季
有冇人有追

睇到邪教果集 心諗你賣晒D地有成千萬美金起vault 屌你起到咁撚樣
想問spoiler tag個功能係點既
出面有個疑似狼人劇透既post

出面睇見到topic係 [劇透]Logan
一click入去先見到佢topic轉左做佢原本標題劇透既野
American Gods 4月30播
The Get Down Part 2 4月7

我已經中左伏

我已經中左伏

我見到既係佢劇透既標題
American Gods 4月30播
The Get Down Part 2 4月7

啊!!!!!!

Same
估唔到竟然有用

我已經中左伏

我見到既係佢劇透既標題

你本身冇開spoiler filter?

我已經中左伏

我見到既係佢劇透既標題

有開都見到

Same
估唔到竟然有用

我估應該係admin見到先會搞 見到admin話見到有人劇透就舉報

Same
估唔到竟然有用

我估應該係admin見到先會搞 見到admin話見到有人劇透就舉報

個劇透post第一個回覆仲要係xmen fans黎既
幫佢推post

Same
估唔到竟然有用

幫佢推post

係咪一直都係個班人黎
Block左幾次依家咩事都冇

我已經中左伏

我見到既係佢劇透既標題

有開都見到

仲以為個function真係有用
好彩今日好少上黎

Same
估唔到竟然有用

幫佢推post

係咪一直都係個班人黎
Block左幾次依家咩事都冇

呢條仆街我未block過 宜家blocked
Logan優先場咁早咩
係唔係真係冇the expanse fans

之前問連尼住個tag點運作 佢選擇性無視我

之前問連尼住個tag點運作 佢選擇性無視我

個filter係等班user心理上好過啲 冇實際作用
係唔係真係冇the expanse fans

睇到第五集 好似完場咁款
睇完HTGAWM S3 FINALE

hahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞