《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影討論區 (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
眼白太多,因為瞳孔唔夠大。
火星戰士版?
我估唔會 等下一隻就要等出第2集 ,所以唯有訂左先
係可以拆頭。

不過唔好期望會五年內有新版。

呢隻起碼有第二集上至有機。
1530hkd
如果係女人頭男人身,可能佢又會話明明係女性,點解要要用男性身體增加戰力,係咪睇低女性?
所以班feminazi咁乞人憎就係咁解,乜柒都唔高興,都唔知想點。
薩雷姆人唔係無大腦嫁咩,點解醫生老婆被人肢解完有大腦
有冇人完場黑畫面首歌係咩?
呢幕係跟ova 至於解釋就要等下回分解
swan song
https://www.youtube.com/watch?v=kO8fTk6oKQg
唔知係咪呢首,因為知無彩蛋 所以3次睇完都即走
剩係知有兩首主題曲 一首抒情 一首rap
Thanks 仲以為sia唱
Thanks 仲以為sia唱
呢套咁好睇
點解屌DC個班影評人唔睇左漫畫先入場睇套戲?
有無人知其實原注漫畫個博士執Alita返去係想將佢當性玩具barbie娃娃咁玩
好似無咁誇
當佢玩具就真嘅
漫畫醫生開頭係當alita玩具,慢慢兩個有曖昧feel
電影醫生就成熟啲 曾經有家室,執alita都係想有番個女,如果唔係都唔會用到原本諗住套用比佢個女body
我就鍾意後者多啲,無漫畫諗得咁邪惡
琴晚睇完 好正
2個鐘除左Hugo戲份都冇乜廁所位
打戲好撚爽 睇到好high
笑位唔算多 但最尾黑人講this looks fatal 個時全場笑哂
走個時聽到人講唔知下集會唔會要十年後

而家睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞