《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影討論區 (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
仲有兩日,集氣
其實銃夢最易拍既部份已完,跟住落黎既故事先最難改篇
想問下呢套戲睇imax 定4dx 好
下集去到打沙勇,第三集講電,點解好難改編?
imax3d
睇返OVA動畫
女人都係有腦既,唔似之前啲人講咁係BUG
之後咪解釋左,HUGO城市殺人即變通緝犯
只有比賽先可以合法殺人
其中二個唔係懸賞犯俾人通輯咩,本身都俾人通輯仲要比賽合法殺人?
男主角無殺人都俾人改到變通輯犯啦
屌,你自己睇多次
其中兩個可能改左data本身有bounty變左無bounty. grewishka本來有都變無啦屌

咁去到motorball咪大家變番平民同bounty warrior一齊爭住合法殺alita

Hugo係俾Zapan屈殺人攞parts先有bounty. 就算Hugo唔衰殺人都衰搶parts架喇
請問係面到畫兩條血痕係咩意思? 同埋呢個動作有無咩特別名詞?
唔係單純係warpaint咋咩
軍人呀,美式足球員呀,Indians都會咁架啦唔係咩,表示自己進入作戰狀態
而家美式足球, lacrosse同其他us sports 仲保留eye black嘅傳統
Warpaint後期已經變左常態
對佢黎講應該係記返起(部分)以前啲野咁解?
Bear Grylls成日畫眼底 ,但用前一晚營火燒剩既炭粉
佢解釋等陽光曬落眼度時,黑色會吸收光線等眼睛無咁易曬傷
出OVA 嗰陣,漫畫仲連載中,應該未有晶片嗰設定
咁就突顯左套戲對漫畫既研究未夠深入引致犯駁
或者直頭改setting
睇到個女人比人肢解送上去果時好恐怖
睇返OVA動畫
女人都係有腦既,唔似之前啲人講咁係BUG

係當年OVA有bug。
或者講當年OVA改編有好多冇問原作者。
呢個真。

不過要兜都可以話黑人講大話嘅。
咁佢又無好明確咁話個腦係前妻既,
要兜點都兜得到
有無人覺得alita裝左狂戰士之後
錫博士一啖 然後做果幾個動作好靚

Youtube搵唔到邊度有得睇番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞