《銃夢:戰鬥天使》Alita:Battle Angel 電影討論區 (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
好睇就sell朋友睇 谷票房以作支持
老老實實 電影真係好睇過佢原作
呢樣各花入各眼,如果本身係fans會覺得漫畫好睇
利申鍾意電影多於漫畫
應該都有關係,ido都比佢獨自單拖挑機百夫長殺入vector
何況區區死亡球
啱啱睇完
未睇過原著動漫
咩都冇準備入咗去睇
成場戲我都覺得好撚正 返屋企睇吓原著先
佢當正vector係伯樂,佢想上去以為只可以靠vector
不過alita真係好正 就算自己有生命危險一聽到條仔比人追殺即刻撲過去救 夢幻女神
sell朋友睇谷票房
入場睇完都即去訂HT再追漫畫,呢套真心好睇Alita好正
hugo要有返漫畫果D背景先投入到,爬上去果幕堅sad
如果無睇原著既話,無諗到hugo呢頭整完人造人 個頭走去送頭
hot toys 對我黎講太貴
除非佢ver 2.0可以整到隻眼似啲,同有motorball有number 99 果個裝型
不過有無續集都未知
唔好講ver 2.0...............
雖然唔多似樣,但照訂左先算
無續集既話呢隻就絕版
有 應該未截
你呢句又挑起左我條筋
我由第一日上果陣睇完之後已經心郁郁
唔係22號開波咩
望番美國首週票房,連套異裂首週票房都有4千萬 高過alita
alita比多一日開售都唔夠佢多(如果得3日計 只有27m)
訂啦 睇完第二日已經忍唔住去訂
再睇番上年個啲,27m黎講係排尾幾個啲黎
而且普遍拎雙/三週冠軍排名 個票房都唔夠首週票房高,即係alita今週就算拎冠軍 都會比上週既27m低,咁落去到埋尾美國本土可能100m都無
套戲宣傳真係難吸引班無興趣既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞