係big 4 做左幾年, 你問我答

1001 回覆
12 Like 54 Dislike
其實有冇時間識人拍拖?
有時星期六日唔返, 但係每晚要做到3點仲辛苦,寧願星期六日返。
有咩tips分享?
intern, associate , senior associate, manager, senior manager, director, partner
冇,鐘意既女仔都有男朋友
fg 最緊要表現得有自信,唔駛緊張,d partner對candidate好nice。
鍾意既女仔係公司同事?
係咪好多同事同同事之間拍拖?
5萬蚊係因為做左m 而唔係因為工時長, 唔計補水,因為m 以上冇。
係, 因為我地見同事時間最長。我識有d m/sm 同a拍拖。
fm 係finance manager, 係commercial , 有時我地同事走就係做依d 位。
計埋將近6萬
Big4條路算清晰 做到就會有pay
4萬尾定5萬頭 ? 😂bonus出幾多?
利申 0ot
唔係peak season係咪可以早走
都未有耐請下屆fg, 咁快做定野
8點算唔算早?
樓主身體點? 有無甩頭髮
姐係non-peak都係返10-8咁樣?
咁peak通常一日返幾點到幾點
入得尼就預左要ot , 請人個時都會問左你o ng ok 先。做左4年就有4萬。 bonus 出幾多睇表現, 一至2個月。 sa以上先有。
係。
peak 就大約一點到, 睇係做咩job
出得糧就全年都要做野ga la, 唔係返工做咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞