歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
是日
隻飛驅鳥邊到買幾錢
星期三特登過海去深水埗望都無
之前普通版行左幾間都無
見成舊水水魚價都買左
今次唔想再做
你搵唔到係應該
呢盒係港魂個網訂 直送屋企
而家街貨應該有
訂就190 但現貨就唔知了
我再搵下都見有網訂但300 同淘寶
仲見有號斗丸特別版係街見唔到既貨
想買

都係果句, 點解唔訂 (港魂shop)
是日
隻飛驅鳥邊到買幾錢
星期三特登過海去深水埗望都無
之前普通版行左幾間都無
見成舊水水魚價都買左
今次唔想再做
你搵唔到係應該
呢盒係港魂個網訂 直送屋企
而家街貨應該有
訂就190 但現貨就唔知了
我再搵下都見有網訂但300 同淘寶
仲見有號斗丸特別版係街見唔到既貨
想買

都係果句, 點解唔訂 (港魂shop)

次次都係出左貨之後先會鍾意隻野
高登首家模友TG上線啦~

http://t.me/joinchat/AAAAAAzjN90LlNIlWzVbow

open in telegram web, 無需下載安裝任何東西, 歡迎彈出彈入

谷主的話: 呢個群係比兩邊巴打交流用,就算係咁,都希望入左嚟嘅巴打唔好唔用科林,一嚟唔想違背原本目的,兩嚟唔希望構成小圈子

祝大家牆砌牆有

黃金神
手油新手
想問吓AV油點樣油到珍珠白咁
同埋洗唔洗要上底灰,要上既話白色灰色黑色有咩分別
求指教
今晚砌埋飛驅鳥先

覺唔覺件武器好有性玩具既味道
今晚砌埋飛驅鳥先

覺唔覺件武器好有性玩具既味道

好撚變態
手油新手
求指教

理論上, 白色溝metal medium可以出到珍珠白
白色一定要上底灰, 最好上返白底灰, 灰或者黑應該會遮蓋唔到出事 (我用灰色就出過事啦)
不過手油白色都係一項巨大挑戰, 我已經放棄左, 以後白色位上灰白/銀色算 珍珠白未試過, 應該易過純白色既...
留名

IBO 中毒揮手區

堅喎巴打!
仲有冇其他作品分享吓!
手油新手
求指教

白色一定要上底灰, 最好上返白底灰, 灰或者黑應該會遮蓋唔到出事 (我用灰色就出過事啦)
不過手油白色都係一項巨大挑戰, 我已經放棄左, 以後白色位上灰白/銀色算 珍珠白未試過, 應該易過純白色既...

原來咁複雜
都係聽巴打講用灰白/銀好
btw灰白既number是咪918
手油新手
求指教

原來咁複雜

手油最難油就係純白色 仲難過金屬色
918象牙白色 (帶黃色), 應該都無問題, 溝左色就易油好多
灰白我係自己溝, 加好小好小灰色落去純白度
現成係 70993 white grey
呢幾日係咪唔岩噴油
難得放假
呢幾日係咪唔岩噴油
難得放假

太濕啦,唔好噴
旺角兆萬地下果層MG狙吉賣$199
即刻入左隻
留名

IBO 中毒揮手區

堅喎巴打!
仲有冇其他作品分享吓!

白鞋紅褲成個龍虎武師咁
即刻入左隻

咁正

焊好燈仲要寫program
仲要刻線... 有無人可以教我刻線

焊好燈仲要寫program
仲要刻線... 有無人可以教我刻線

好撚正啊
即刻入左隻

咁正

屌行過冇睇到
手油新手
求指教

原來咁複雜

918象牙白色 (帶黃色), 應該都無問題, 溝左色就易油好多

多謝巴打解答
本身份人好鐘意改啲模型做白色
所以好想學下點做
最後恕我多問,AV油邊到買較平同較多款(九龍區+深水埗區內)
手油新手
求指教

原來咁複雜

多謝巴打解答
本身份人好鐘意改啲模型做白色
所以好想學下點做
最後恕我多問,AV油邊到買較平同較多款(九龍區+深水埗區內)

淘淘啦

用噴罐整既金屬色 好得
係TB 150人仔買rg 7s 會唔會係玩命

唔洗怕嘅
近年淘寶買模型好少會買假野番嚟

唔洗怕嘅
近年淘寶買模型好少會買假野番嚟

用噴罐整既金屬色 好得

Ok wo
求噴法同號碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞