歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
新手想問手油邊個牌子簡單易用?
剩係會砌高達 補下色

Av mig 田宮我都用緊

最鐘意av

終於完成
放多晚上top coat

AV油上TOP COAT要等一星期, 唔係會霧化, 個頂要搵野遮遮唔係會好多塵

BTW, 你果D唔係筆痕黎, 係叫積漆, 上TOP COAT無咩幫助 每一筆太重手點得太多油, 筆尖HIGH好小好小油就得

終於完成
放多晚上top coat

AV油上TOP COAT要等一星期, 唔係會霧化, 個頂要搵野遮遮唔係會好多塵

BTW, 你果D唔係筆痕黎, 係叫積漆, 上TOP COAT無咩幫助 每一筆太重手點得太多油, 筆尖HIGH好小好小油就得

即係要洗過重油
已訂 灰狗 sniper exia r3 特務jegun
如果想喺白色件上做舊化用咩色好?我見用銀色好怪

利申新手,呢個盾係第一件玩舊化上色嘅犧牲品

利申新手,呢個盾係第一件玩舊化上色嘅犧牲品

首先用啡色黑色水性油水洗件件先,不過之前記得噴消光
想請教下,點整水口先最好
用雙星筆刀刮會刮到花哂
有無技巧share 下
有冇巴打知道邊到買sparmax tc-610h會平啲?
同埋0.3mm噴筆黎講
係咪iwata HPCH最抵屌?
如果係嘅話,邊到買會平啲
又有花生
終於有人開post屌柒個條Zeta撚
又有花生

條友搵錢搵得咁奇怪要PM問價, 不如學果個賣版噴既人, 明碼實價明賺你1舊水一盒都有大把水魚同佢買
同埋0.3mm噴筆黎講

個泵千7以上
睇筆直
Hpcp已經好撚屈
太子時茂打過去問過980
一般模型鋪890up
淘寶就800度
Hpch無記錯1000-1200

新入坑? 好似重手左
想請教下,點整水口先最好
用雙星筆刀刮會刮到花哂
有無技巧share 下

有無圖睇下
認真呢樣要練
又有花生

條友搵錢搵得咁奇怪要PM問價, 不如學果個賣版噴既人, 明碼實價明賺你1舊水一盒都有大把水魚同佢買

前幾日小圈子谷已經有料係咁爆出嚟
估唔到zeta撚可以咁痴線
同埋0.3mm噴筆黎講

個泵千7以上
睇筆直
Hpcp已經好撚屈
一般模型鋪890up
淘寶就800度

新入坑? 好似重手左

唔該巴打
已經買左一大堆mg了
唔想嘥左佢地
豪一舖姐
又有花生

做乜野
係咪唔識做生意又賴尻人?
同埋0.3mm噴筆黎講

個泵千7以上
睇筆直
Hpcp已經好撚屈
一般模型鋪890up
淘寶就800度

新入坑? 好似重手左

唔該巴打
已經買左一大堆mg了
唔想嘥左佢地
豪一舖姐

豪mr color個泵嘛
又有花生

做乜野

類似果種啦
姐係屌人唔賣高啲果啲
又有花生

做乜野

開團幫人買野, 但唔明碼實價要PM問, 又反口, 遲交貨之類, 總之就廢, 廢都唔緊要

最大問題佢PM其他賣家叫佢地唔好賣咁平, 人地唔肯一齊做市就屌9人

結論:條友精神有問題, 咁辛苦先賺得果廿零蚊, 好心返多份PARTTIME啦
又有花生

做乜野

開團幫人買野, 但唔明碼實價要PM問, 又反口, 遲交貨之類, 總之就廢, 廢都唔緊要

最大問題佢PM其他賣家叫佢地唔好賣咁平, 人地唔肯一齊做市就屌9人

結論:條友精神有問題, 咁辛苦先賺得果廿零蚊, 好心返多份PARTTIME啦

http://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000002386/

逼人比錢嘅

真係幾靚
冇玩開嘅都有衝動想入

淘仔落住訂先

想問下係咪截左訂?

米青見到有開訂
Av油旺角除左德發仲有邊到有?
想問下水貼個軟化劑應該用藍蓋定綠蓋?

隻七劍砌左好耐都未砌完,而家仲差武器未得
啲水口又cut得差,磨又磨唔好咁基本功唔掂
Av油旺角除左德發仲有邊到有?

Rx88?唔齊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞