歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

導人砌牆 全裝甲V戰士同鴨比 ver.ka 是正的, 清完我D壽屋牆我都會入, 但鴨比好大盒, 小心比屋企人屌

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg
Unicorn 未決定邊隻,太多版

唔會比人屌啦 女朋友知我迷返模型不知幾開心,佢話係屋企玩高達好過出街

沙刹比KA開荒我驚你有砌模型恐懼症

好難砌?

擺左幾個月

我隻TITANIUM FINISH RX93
砌淨個頭同背包都擺埋一二邊
其實點做消光?新手只係識畫線連無縫都未識
其實點做消光?新手只係識畫線連無縫都未識

買支mr color噴罐
包裝灰色既 有個消字加日文 60-70蚊
當你確定件件或姐個模型可以收尾就噴兩三野落去
正確噴法姿勢youtube有

09年出既hg 好多色要補好多夾口 我搞左9個夾口 但個頭竟然係一件過唔洗做無縫

09年出既hg 好多色要補好多夾口 我搞左9個夾口 但個頭竟然係一件過唔洗做無縫

d陰影好正

d陰影好正

Hg個頭設計簡單得黎易搞

d陰影好正

新生Rx-78個頭反而要補夾口

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

導人砌牆 全裝甲V戰士同鴨比 ver.ka 是正的, 清完我D壽屋牆我都會入, 但鴨比好大盒, 小心比屋企人屌

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg
Unicorn 未決定邊隻,太多版

唔會比人屌啦 女朋友知我迷返模型不知幾開心,佢話係屋企玩高達好過出街

沙刹比KA開荒我驚你有砌模型恐懼症

好難砌?

擺左幾個月

我隻TITANIUM FINISH RX93
砌淨個頭同背包都擺埋一二邊

一黎就砌KA版,望見d件都嘆氣
素組還好,如果要上埋色ge話真係永遠都望唔見家鄉

d陰影好正

新生Rx-78個頭反而要補夾口

Mk ll都係
係有個耳機遮住無咁明顯

咁樣應該最理想

靚靚
好撚凍,行出露台噴一陣丁都縮埋

靚靚

勇士&有錢

隻初號機係壽屋?

靚靚

勇士&有錢

隻初號機係壽屋?

令牙!初號機覺醒?
前面有位巴打答左我下個月出隻紅迷有d唔同 但我睇唔明,有無巴打講多次 sorry
Link:
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100005263/

靚靚

勇士&有錢

隻初號機係壽屋?

令牙!初號機覺醒?

前面有位巴打答左我下個月出隻紅迷有d唔同 但我睇唔明,有無巴打講多次 sorry
Link:
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100005263/

咪照圖咁,好似會有水貼?
想問下av surface primer邊倒有?
頭先去旺角個兩間都無

靚靚

勇士&有錢

隻初號機係壽屋?

令牙!初號機覺醒?

壽屋,係得壽屋ge先岩造型設定
但仆佢個街幾時先肯出0號機同3號機
依家 PG MK2 大約幾錢? thx
依家 PG MK2 大約幾錢? thx

好似750
Repaint nx就真係上癮
買左3隻艦都未開工
Repaint nx就真係上癮
買左3隻艦都未開工

想問買隻突擊rm+重劍重炮裝
係咪等於完美突擊
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦
Rg突擊+Rg刀砲飛機 = Rg全裝備突擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞