歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
新po留名
先祝各位巴打新年快樂,模型長砌長有,同快啲清哂牆

鑑於HKG果邊有唔少巴打過唔到嚟,所以果邊有人提議開個WHATSAPP GROUP 去比兩邊巴打交流
如果有巴打想入嘅話,請EMAIL calvin61201@gmail.com,連埋個名同電話

題外話啦,如果個GROUP搞得成,希望大家唔好唔上兩邊科林,因為咁會搞到WHATSAPP GROUP 變成小圈子

繼續宣傳下
今晚砌埋飛驅鳥先

响度K仔祝各位模友砌模型
得心應手
長砌長有
早日清牆

巴打之前隻kylo ren係邊度買 深水埗幾間都唔見有

不才嗰隻係啱啱出嗰陣經amazon jp買
最近期响福利見過
而家可能田賣晒
又,有巴打報過料話黃埔奇趣有
巴打可以碰下運氣
聽日都有福袋喎福利
响度K仔祝各位模友砌模型
得心應手
長砌長有
早日清牆

巴打之前隻kylo ren係邊度買 深水埗幾間都唔見有

不才嗰隻係啱啱出嗰陣經amazon jp買
最近期响福利見過
而家可能田賣晒
又,有巴打報過料話黃埔奇趣有
巴打可以碰下運氣

荃灣奇趣天地
旺角皆旺7樓
聽日都有福袋喎福利

係咪有叉鴨脾
是日
隻飛驅鳥邊到買幾錢
星期三特登過海去深水埗望都無
之前普通版行左幾間都無
見成舊水水魚價都買左
今次唔想再做
聽日都有福袋喎福利

係咪有叉鴨脾

應該唔會
聽日都有福袋喎福利

係咪有叉鴨脾

應該唔會

fb谷有人話抽到
聽日都有福袋喎福利

係咪有叉鴨脾

應該唔會

fb谷有人話抽到

個盒夠大放入去咩

鑑於HKG果邊有唔少巴打過唔到嚟,所以果邊有人提議開個WHATSAPP GROUP 去比兩邊巴打交流
如果有巴打想入嘅話,請EMAIL calvin61201@gmail.com,連埋個名同電話

題外話啦,如果個GROUP搞得成,希望大家唔好唔上兩邊科林,因為咁會搞到WHATSAPP GROUP 變成小圈子

巴打如果比名嘅唔該比個膠名,想做番個紀錄

巴打如果比名嘅唔該比個膠名,想做番個紀錄

check email
有冇巴打知邊度有1/100 gundam vidar?呢幾日行ssp同mk都唔覺有
請問各位巴打貼水貼係咪一定要用水貼軟化劑同水貼膠水?thanks
留名

IBO 中毒揮手區
請問各位巴打貼水貼係咪一定要用水貼軟化劑同水貼膠水?thanks

我個人就係必用綠色果支
如果唔係塊水貼唔會貼服

唔該曬巴打
呢到係唔係淨係講高達呢一type既模型

唔係,車,飛機,首辦,戰艦,兵仔,,,,,

原本就唔係嘅
但係唔知點解
呢度啲巴打除咗post高達類模型會傾多啲之外
Post其他模型就好似冇乜人理咁

巴打有乜其他作品或者過程
不妨post 嚟分享一下
當係平衡一下

岩岩買左架野返黎仲未砌
好興奮
但又要諗下買返個透明盒防塵

岩岩買左架野返黎仲未砌
好興奮
但又要諗下買返個透明盒防塵

歡迎歡迎
睇下唔同嘅模型制作方法有助其他玩家
btw 係唔係冇人想入個group,咁少人mail我嘅
btw 係唔係冇人想入個group,咁少人mail我嘅

其實有咩特別需要開個group傾..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞