歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想問買隻突擊rm+重劍重炮裝
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦
Rg突擊+Rg刀砲飛機 = Rg全裝備突擊

唔該巴打
唔喇 唔鍾意1/144
Mg正好多
Repaint nx就真係上癮
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?
我隻膠佳架好似乜動作都做唔倒咁
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?

真係可動高d,舊款紅連都好扭得架
係GGG太多野頂住自己唔郁得姐
但壽屋果隻靚d
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?

新款係可動高d,不過舊款紅連都好扭得
但壽屋果隻靚d

新手一問
如果我想將副骨噴黑鐵色
應該用邊隻色噴罐
噴之前係唔係一定要噴左底灰先?
新手一問
如果我想將副骨噴黑鐵色
應該用邊隻色噴罐

Rg?
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?

但壽屋果隻靚d

隻手點黎?

e兩日痴膠都痴夠皮
新手一問
如果我想將副骨噴黑鐵色
應該用邊隻色噴罐

Rg?

1:100 vidar
新手一問
如果我想將副骨噴黑鐵色
應該用邊隻色噴罐

Rg?

1:100 vidar

可以唔噴,咩噴罐自己google搵個色表 再睇下圖隻色岩唔岩你
超新手岩岩買左兩支水性gundam marker
想畫線(灰同黑)
想問下有咩技巧

e兩日痴膠都痴夠皮

好好心機

有冇巴打知呢支野可以用咩黎開稀
太杰控制唔到深淺搞到勁黑 遮蓋左幾個鐘又要擦哂佢
超新手岩岩買左兩支水性gundam marker
想畫線(灰同黑)
想問下有咩技巧

睇左頭post
畫錯左係咪用擦膠/紙巾 擦得甩?
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

但用$220 重劍重炮裝背包,就OK?
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

但用$220 重劍重炮裝背包,就OK?

之前笨大有配件包賣,買唔到,唔知仲有冇機會係街買到
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦

Rg可以砌埋一齊?我見外國網話要hg perfect strike 背包
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦

Rg可以砌埋一齊?我見外國網話要hg perfect strike 背包

Hg砌落rg唔知得唔得

Btw rg全武裝
http://ufglobeiii.pixnet.net/blog/post/168581801/1
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦

Hg砌落rg唔知得唔得

Btw rg全武裝
http://ufglobeiii.pixnet.net/blog/post/168581801/1

佢只係拎住劍炮裝武器,唔係perfect背包
perfect背包後面有一排電池
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?

但壽屋果隻靚d

隻手點黎?

壽屋果隻有跟架嘛
買左3隻艦都未開工

新個d可動性係咪高d?

但壽屋果隻靚d

隻手點黎?

壽屋果隻有跟架嘛

好靚
係咪等於完美突擊

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦

Hg砌落rg唔知得唔得

Btw rg全武裝

佢只係拎住劍炮裝武器,唔係perfect背包
perfect背包後面有一排電池

原來完美突擊係多排電 宜家先知

第一次玩舊化,做得唔太靚,巴打們其實只整果隻生銹既感覺傢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞