歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
之前唔見左rg 00心口白件
竟然今日出去皆旺搵到散件買

忍唔住手又買咗個
好鍾意大隻機
今日上晝整得咁多多

燈神

留明睇走數
想問下除左谷有冇邊啲鋪買高達平啲? (hgmg普通大路款)
一個唔小心就入左3隻hg陸吉

貓店 模型倉 都係個d 其實度度價都差唔多

如果買得多我多數淘寶

貓店,米青, 元朗某鋪, 淘寶

忍唔住手又買咗個
好鍾意大隻機

你肯定好鍾意呢隻
今日上晝整得咁多多

燈神

留明睇走數

做到心口啦😂😂😂
無啦啦比人叫左落去睇檔
一百幾十既模型都要議價個班乞衣不如慳返啲錢裝下身讀多啲書搵多錢好過啦
男人老狗乜撚都嫌黎嫌去真係肉鳩酸

如果買得多我多數淘寶

淘寶先貴,
今日去左深水埗
普遍都6~7算
即係冇折

忍唔住手又買咗個
好鍾意大隻機

你肯定好鍾意呢隻

你又知嘅
不過砌埋手頭上嘅先再買
無啦啦比人叫左落去睇檔

老闆
是日

大家淘寶模型用具 有液體 噴灌果D用咩集運?
好似好多都唔可以運依D野

如果買得多我多數淘寶

淘寶先貴,
今日去左深水埗
普遍都6~7算
即係冇折

其實某貓 _ 玩具屋雖然貴少少,但係送到去你個地鐵站,唔使出去搵
利申:未幫襯過

如果買得多我多數淘寶

淘寶先貴,
今日去左深水埗
普遍都6~7算
即係冇折

其實某貓 _ 玩具屋雖然貴少少,但係送到去你個地鐵站,唔使出去搵

之前買RG幾抵
除左SF同Z, 其他$100~110左右

如果買得多我多數淘寶

淘寶先貴,
今日去左深水埗
普遍都6~7算
即係冇折

之前買RG幾抵

睇佢真係好好笑
一開始開離地價,就佢交收減得果5蚊(其實個人覺得減唔減冇咩所謂,係個5蚊雞好撚肉酸)
之後比人勸阿屌阿block阿,都唔撚減價
之後仲叫自己屋企人(我懷疑其實係分身,不過有師兄話係唔同人,故推測為家人或同事)開post,點知一樣死貨價
好啦之後死死地氣減價啦,睇住佢5蚊5蚊咁減真係笑撚死,睇佢推post成3個月一條友都冇理過佢(當然都有人私下pm
仲有以前佢唔標榜全香港都送貨,主要集中綠線同東鐵,啲人就串佢開個咁嘅價不如出深水埗同旺角買仲好

不過宜家改善左好多,至少送貨真係送哂全港九,同埋1/144個價靚仔左好多,同有幾隻mg幾抵屌下
行完現時點本身諗住買藍骨但三百二好貴
七劍00又少咗枝槍劍

咩藍骨$320?

藍astry rg

7s姐
冇話7s/g啵

忍唔住手又買咗個
好鍾意大隻機

你肯定好鍾意呢隻

你又知嘅
不過砌埋手頭上嘅先再買

同你個名好唔夾下

btw fa78 ver.ka都可以一試

你有咩想要,我可以托人買
新手留名+最近整既天空之城機械兵同諗住新年前可以完全既紅渣
話說紅渣我諗住噴䌌線迷彩,求大家意見[/i]ae

天空之城可以試下係表面放啲草粉落去

我整過

下次去東京想搵埋守衛兵做情境

之前買RG幾抵

睇佢真係好好笑
一開始開離地價,就佢交收減得果5蚊(其實個人覺得減唔減冇咩所謂,係個5蚊雞好撚肉酸)
之後比人勸阿屌阿block阿,都唔撚減價
之後仲叫自己屋企人(我懷疑其實係分身,不過有師兄話係唔同人,故推測為家人或同事)開post,點知一樣死貨價
好啦之後死死地氣減價啦,睇住佢5蚊5蚊咁減真係笑撚死,睇佢推post成3個月一條友都冇理過佢(當然都有人私下pm
仲有以前佢唔標榜全香港都送貨,主要集中綠線同東鐵,啲人就串佢開個咁嘅價不如出深水埗同旺角買仲好

不過宜家改善左好多,至少送貨真係送哂全港九,同埋1/144個價靚仔左好多,同有幾隻mg幾抵屌下

可能我入fb gp 時間短,我見到佢既時候d 價已經同gp 既差唔多
講真,我唔可以24/7 咁捕住個gp 幾時有正嘢,而就算有,又未必就到地點
咁不如俾多幾十佢送到我樓下好過

不過都係嗰句,未幫襯過
因為想砌既佢賣哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞