歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

焊好燈仲要寫program
仲要刻線... 有無人可以教我刻線

好撚正啊

我上網見過有隻刻線刻到變第二個樣咁濟
一陣返屋企俾個網址你

巴打係啦係講依隻? 我依家諗住一個星期盡力刻一件件

好撚正啊

我上網見過有隻刻線刻到變第二個樣咁濟
一陣返屋企俾個網址你

巴打係啦係講依隻? 我依家諗住一個星期盡力刻一件件

呢度某位人兄激嬲左個唔識google既中年男人呀
快d上返面書同佢battle啦

笑死人google 咪google 囉
見到d人真係好on9唔識搵下都搵到啦
又有d on9成撚日ot

有咩花生
呢度某位人兄激嬲左個唔識google既中年男人呀
快d上返面書同佢battle啦

有咩花生

有咩花生

唔洗找

有咩花生

唔洗找

尋日行完 ins point
見到隻 應該係七劍高達賣緊899(唔肯定個名有冇錯)
心掛掛左成晚

印象中有個咁樣既底座同埋多d 綠色既部份
中間有個綠色圈包住隻高達

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
我想知果隻係唔係bandai 出
同埋果隻係邊一盒黎
心掛掛左成晚

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
同埋果隻係邊一盒黎

肯撚定同你講 老翻黎
質素方面 有好有壞

有咩花生

唔洗找

.......

心掛掛左成晚

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
同埋果隻係邊一盒黎

肯撚定同你講 老翻黎
質素方面 有好有壞

Fanmade 00Q質素好一般
心掛掛左成晚
[g]https://na.cx/i/T218P42.jpg[/g]

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
同埋果隻係邊一盒黎

肯撚定同你講 老翻黎
質素方面 有好有壞

thz bro 我會買返bandai
睇下睇下
好似 係 叫 00q /00r
巴打 我想問 mg。出面大約幾錢一盒?
如果要埋led 燈同 水/金屬貼去邊易搵d?
心掛掛左成晚
[g][url]https://na.cx/i/T218P42.jpg[/g][/url]

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
同埋果隻係邊一盒黎

肯撚定同你講 老翻黎
質素方面 有好有壞

睇下睇下

00q230左右00r280左右
燈正版貴
心掛掛左成晚
[g][url]https://na.cx/i/T218P42.jpg[/g][/url]

好後悔果陣冇影到相
有冇巴打知我講邊隻
同埋果隻係邊一盒黎

肯撚定同你講 老翻黎
質素方面 有好有壞

睇下睇下

00q230左右00r280左右
燈正版貴

官方銀水貼係得KA 版模型先有
led自己辣唔洗10蚊,正版果粒燈仔要60up

有咩花生

唔洗找

.......

香港人真係好大壓力

有咩花生

唔洗找

.......

香港人真係好大壓力

搵唔番個post,我連條友都搵唔到

.......

香港人真係好大壓力

搵唔番個post,我連條友都搵唔到

Del左啦

唔怪得個人咁大壓力, 800蚊都無陰公...但有錢砌模?

唔怪得個人咁大壓力, 800蚊都無陰公...但有錢砌模?

我就咁略睇好似係佢海關黎
妻離子散唔怪得咁大壓力
仲要比海關追數

4m 444回 4正皮

4m 444回 4正皮

月頭未過就一半 今次開得(2)

砌國產真係相當辛苦
砌到一半已經好攰
腰粒PC件一砌就爛左 只好痴住條腰
關節時鬆時緊 就咁企pose都搞去好耐

砌國產真係相當辛苦
砌到一半已經好攰

砌國產真係相當辛苦
砌到一半已經好攰

何苦呢

又清盒大盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞