歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
請問九龍灣,牛頭角有無模型工具鋪?陣間收工想去買滲線液同砂紙
請問九龍灣,牛頭角有無模型工具鋪?陣間收工想去買滲線液同砂紙

孤仔對面有間,不過應該幾貴
唔介意行嘅可以去觀塘,有至高(齊啲不過都係貴),模型谷同鴻興
請問而家除左fb嗰啲gp之外,仲有邊度可以買到pg綠獨?

y拍
皆旺,ins pt
不過呢啲會比人劏
怕就最好等再版

唔該曬巴打
Btw幾時會再版?

唔好買呢隻野 學埋d腰胸背包合體

最憎砌呢d
請問而家除左fb嗰啲gp之外,仲有邊度可以買到pg綠獨?

y拍
皆旺,ins pt
不過呢啲會比人劏
怕就最好等再版

唔該曬巴打
Btw幾時會再版?

唔清楚,所以要唔要食炒價睇巴打對部機嘅喜愛程度

y拍
皆旺,ins pt
不過呢啲會比人劏
怕就最好等再版

唔該曬巴打
Btw幾時會再版?

巴打咁pg 女妖 加武器包加燈 幾錢到
我仲考慮緊淘電鍍定普通

唔該曬巴打
Btw幾時會再版?

巴打咁pg 女妖 加武器包加燈 幾錢到
我仲考慮緊淘電鍍定普通

2000樓下
主體1000
燈56百
武器300 (好似)
素組完試下玩呢支嘢,
等上完色再比對下

我知係好樣衰

IBO

IBO真係好正

HG連無縫打磨都懶得整
素組完試下玩呢支嘢,
等上完色再比對下

我知係好樣衰

巴打試下做任何舊化作業之前噴兩層消光再用法瑯油做一次全機漬洗先 應該會型好多
Hkpb聽日開白狗
想問下而以家d SD Ex-standard 同普通 SD有咩分別?
特別係隻獨角獸, 見好似差唔多size

新既動作會好擺d
好似無咁多偷膠
分色三原色加黑白
素組完試下玩呢支嘢,
等上完色再比對下

我知係好樣衰

巴打試下做任何舊化作業之前噴兩層消光再用法瑯油做一次全機漬洗先 應該會型好多

遲D上埋色先再從新做,只係試下玩呢支嘢
之前有巴打話MG Thunderbolt rx-78嘅膠袋可以燒一燒,可唔可以講下點整

放假輕鬆砌

放假輕鬆砌

大佐
之前有巴打話MG Thunderbolt rx-78嘅膠袋可以燒一燒,可唔可以講下點整

點燒

隻手設計上有問題
膠袋麻煩

不過隻野好靚

咁都好,幾驚係成品出事

有朋友教我用火燒辣一辣個膠袋 效果唔差

巴打求教
想問下而以家d SD Ex-standard 同普通 SD有咩分別?

新既動作會好擺d
好似無咁多偷膠
分色三原色加黑白

新版偷膠先犀利

新既動作會好擺d
好似無咁多偷膠
分色三原色加黑白

新版偷膠先犀利

係喎,之前邊個話解決左
素組完試下玩呢支嘢,
等上完色再比對下

我知係好樣衰

到底邊度可以搵到呢部1/100 mg gm sniper ii深水埗果間上次初一果時去問都話未出
素組完試下玩呢支嘢,
等上完色再比對下

我知係好樣衰

到底邊度可以搵到呢部1/100 mg gm sniper ii深水埗果間上次初一果時去問都話未出

周圍都有喎,試下去精品睇下
會唔會人地以為你講pb隻白狗隊

孤仔對面有間,不過應該幾貴
唔介意行嘅可以去觀塘,有至高(齊啲不過都係貴),模型谷同鴻興

頭先去左模型谷買 黑 同 灰滲線 液, 另外四左一舊四面磨 & 據擬似指甲銼, 唔知好唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞