歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

第一次玩舊化,做得唔太靚,巴打們其實只整果隻生銹既感覺傢

RG?

MG來傢

第一次玩舊化,做得唔太靚,巴打們其實只整果隻生銹既感覺傢

RG?

MG來傢

膠感都足

重手d都唔怕

因為我見價錢差好遠

個背包唔可以2用

玩rg啦
Rg突擊+Rg刀砲飛機 = Rg全裝備突擊

Rg可以砌埋一齊?我見外國網話要hg perfect strike 背包

Hg砌落rg唔知得唔得

Btw rg全武裝
http://ufglobeiii.pixnet.net/blog/post/168581801/1

佢只係拎住劍炮裝武器,唔係perfect背包
perfect背包後面有一排電池

原來完美突擊係多排電 宜家先知

Mg果個套裝唔知仲有無得賣
巴打
想問 去 c3 既話多唔多 bb高達賣
我想問rg 點樣噴骨架?
係咪事前要噴咩 mr surfacer?
同埋噴完啲油咪黐實啲關節/接合位 可以點解決?
黎緊想開盒pg砌
想問有咩要注意
唔想哂左盒野
黎緊想開盒pg砌
想問有咩要注意
唔想哂左盒野

賣左佢算啦
巴打

唔多

係,要噴灰
噴完又唔會嘅,最多係要補色
巴打

唔多

普通bb街鋪有,pb就算啦 好似見人谷徵4百幾
巴打

唔多

普通bb街鋪有,pb就算啦 好似見人谷徵4百幾

pb隻劉備?

手油 加 gundam marker 輕鬆完成
好想收隻mg 透明 00r同00q

你確定?
我驚你見到個價會怕怕

你確定?
我驚你見到個價會怕怕

貴成個 dou 屌

見到貨價都覺得唔抵入

係,要噴灰
噴完又唔會嘅,最多係要補色

Thanks

透明甲 自製嘅 啱唔啱??
tg 傾 alexnnnat

唔係放成品 係放套甲

唔係放成品 係放套甲

唔洗啦 thx bro 用唔著

你確定?
我驚你見到個價會怕怕

貴成個 dou 屌

見到貨價都覺得唔抵入

當初分別650同350入到嘅野
家玩900同1000先入到

利伸前香450入,後者會場價入,基本上唔係炒價放就係送左比人

有冇巴打知呢支野可以用咩黎開稀
太杰控制唔到深淺搞到勁黑 遮蓋左幾個鐘又要擦哂佢

試下用90%酒精。
素組、新手既話
值唔值比多3-400買nu ka版titanium
定普通果隻nu已經ok
素組、新手既話
定普通果隻nu已經ok

普通算
素組、新手既話
定普通果隻nu已經ok

普通算

睇你想要咩炸啵,不都值嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞