歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
聽唔少巴打講,舊版mg(>12年前)造功都麻麻 想問下有邊隻mg抵玩
Nu ka版同沙薩比點睇
同埋突擊rm版呢

聽唔少巴打講,舊版mg(>12年前)造功都麻麻 想問下有邊隻mg抵玩
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹
小弟入左坑一年,屋企無位擺套噴筆, 多數手油

有無巴打教路手油技巧同咩油好用?

巴打可以爬下文喎,我見依個post支竹巴都答左唔少 油無記錯既話都係av/mig

呢到有冇巴打用GW油?
上巴哈見台仔分享好似唔錯咁
Bandai有冇機會出
00同w主角機
Ex-s
Nu Gundam sazabi
自從bandai出咗新安州
我覺得咩都有可能
Bandai有冇機會出
00同w主角機
Ex-s
我覺得咩都有可能

Rg?
Rg nu一定係悲劇
Bandai有冇機會出
00同w主角機
Ex-s
我覺得咩都有可能

Rg?
Rg nu一定係悲劇

無腰力
小弟入左坑一年,屋企無位擺套噴筆, 多數手油

有無巴打教路手油技巧同咩油好用?

巴打可以爬下文喎,我見依個post支竹巴都答左唔少 油無記錯既話都係av/mig

呢到有冇巴打用GW油?
上巴哈見台仔分享好似唔錯咁

呢位巴打成品都油得好好啦, 舊化都玩埋 附助技巧可以推介用"濕盤", 即係D油滴係上面就成日都唔會乾, 可以油油下打個飛機先返黎再油
GW油貴D, 但份量又少D, 但我未用過, 多數D人用黎油戰棋
YM有出過篇文講分別, 話易做LAYER多D (用係戰棋)
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

導人砌牆 全裝甲V戰士同鴨比 ver.ka 是正的, 清完我D壽屋牆我都會入, 但鴨比好大盒, 小心比屋企人屌
Bandai有冇機會出
00同w主角機
Ex-s
我覺得咩都有可能

Rg?
Rg nu一定係悲劇

無腰力

預左架啦
等一次砌孤兒仔先發現依加既hg同以前真係差好遠
等一次砌孤兒仔先發現依加既hg同以前真係差好遠

你要明白IBO嘅機係骨架主導同埋年代唔同
差好遠好正常
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

導人砌牆 全裝甲V戰士同鴨比 ver.ka 是正的, 清完我D壽屋牆我都會入, 但鴨比好大盒, 小心比屋企人屌

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg
Unicorn 未決定邊隻,太多版

唔會比人屌啦 女朋友知我迷返模型不知幾開心,佢話係屋企玩高達好過出街

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

唔會比人屌啦 女朋友知我迷返模型不知幾開心,佢話係屋企玩高達好過出街

好過你出去叫雞
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

嘩, 你女友口吻好似我上年老婆既口吻, 一年後你就知咩事

沙剎比/新安州 ka 兩部都正呀, 入哂啦, BTW 新安洲傳聞有腎虛斷腰毛病

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

嘩, 你女友口吻好似我上年老婆既口吻, 一年後你就知咩事

沙剎比/新安州 ka 兩部都正呀, 入哂啦, BTW 新安洲傳聞有腎虛斷腰毛病

到時再算啦
想問下ka 鈦版係咪靚好多 值唔值買
同埋突擊rm版呢

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

沙刹比KA開荒我驚你有砌模型恐懼症

屌咩都買哂咩

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

好難砌?

砌曬未先

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

好難砌?

擺左幾個月
你地去邊度買膠水???
我好耐之前係淘大買雙星果隻好撚貴

一隻一陣就砌曬玩完啦
識玩一定係一次入五隻

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

好難砌?

擺左幾個月

簡簡單單下隻砌紅迷算

請出招邊5隻介紹

我應該黎緊會入
Nu ka版
沙剎比/新安州 ka
突擊 rm
紅迷惘mg

好難砌?

擺左幾個月

簡簡單單下隻砌紅迷算

麵有好處既,水口愈清愈靚
Btw 開荒同麵姐係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞