歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年2月號)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
唔見件,有冇巴打知邊度有高達散件買?

皆旺地庫近出入口有間,不過得好少,而且得MG,RG,
唔肯有無PG

HG一定無

皆旺地庫近出入口有間,不過得好少,而且得MG,RG,
唔肯定有無PG

HG一定無

可以係fb徵

隻老虎上完底色已經好似完成左咁,幾型下

好似鐵片模型

好似鐵片模型

支持巴打唔好再噴
呢隻鋁片老虎唔錯
懶得去訂有愛買現貨

瘋狂斷貨
上次出果隻10月到而家無現貨

香港好撚少受屋野,上次隻兔一兩日無晒貨,炒都唔肯炒

收到買到是一種緣份
睇下我有冇緣砌鑊佢

好似有再版訂

邊度有

http://www.kotobukiya.co.jp/product-category/plastic-model/
4至6月全部都係囡

拉下咪有機械人

好似鐵片模型

支持巴打唔好再噴
呢隻鋁片老虎唔錯

有型
差一頁1001
是日

是日

呢隻野真係好多人買
是日

呢隻野真係好多人買

邊度買?咩價?

劣作
是日

呢隻野真係好多人買

我都買左
聽日會去太子睇模型, 想問有無邊款JG 平 同易砌, 吉姆或高達都可以
近排我狂追HGUC渣古

original 版真係黑馬嚟
聽日會去太子睇模型, 想問有無邊款JG 平 同易砌, 吉姆或高達都可以

HG?
巴巴托斯真係好型

想等mg出先買
巴巴托斯真係好型

想等mg出先買

唔係mg 普通1/100已經好高質
巴巴托斯真係好型

想等mg出先買

唔係mg 普通1/100已經好高質

我都記到 1/100個骨架好靚 但到時如果mg仲靚 唔想有兩隻重覆
話說,我剛剛砌砌下部rg wing 我發現腰甲一邊無左,我應該點做??
話說,我剛剛砌砌下部rg wing 我發現腰甲一邊無左,我應該點做??

掉左佢

掉左佢

去皆旺或上網收翻個件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞