[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
成班咁好運
想問換attack mode 華拉提的token點拎
想問換attack mode 華拉提的token點拎

等2月1 attack mode 結算.跟你去到邊個LEVEL比token你
FIFA冠軍好似有130個

買左三次150000 pack
全部垃圾

ea
有冇就拎派路聯盟收人 會打足
終於儲到40萬,應該買回憶亞古路定草多十萬買回憶版benzema?
定係另有推薦?
而家一張紅卡ST都未有
岩岩買左回憶賓州馬,好似無想像中好用
有無人用過93冰凍希古恩?勁唔勁

Icardi啦

icardi 加dri 有轉身
利申 雙前 回憶亞古路 icardi

icardi有咩勁 好貴喎成80萬
終於儲到40萬,應該買回憶亞古路定草多十萬買回憶版benzema?
定係另有推薦?
而家一張紅卡ST都未有

我兩隻都用過,阿古路勁d 有rainbow

Icardi啦

應該我最終目標就係伊卡迪

我30萬賣咗隻寒腳高美斯,依家有大約50萬
市價75萬到,仲差好遠

話說扇要10把,唔課金嘅話根本冇可能做完個任務,咁但係依家好多扇同token, 唔升嘢又係晒料,升咗個價又唔係差得遠

張仔 未升26萬 升咗42萬 賣價38萬
費特 未升25萬 升咗40萬 賣價36萬 (賣嘅話仲要打9折)
其實都唔係話爭好遠,仲未計送gift (total 6萬)同紅盃(約3萬)成本,其實圍埋真係冇得賺

而家儲緊錢抽新年pack

新年pack抵唔抵抽?
我得50萬,草緊75萬買伊卡迪
但如果一抽就唔見15萬好兩難

買左三次150000 pack
全部垃圾

ea

收到,咁唔撚抽了,反正不嬲冇抽獎運
專心草錢好過

Icardi啦

icardi 加dri 有轉身
利申 雙前 回憶亞古路 icardi

icardi有咩勁 好貴喎成80萬

算正常速 加dri有施丹 個射門我可以升到佢有107 基本上射親就有 仲要有9x header, 對抗性都唔錯
但好多人覺得麻麻 應該真係關速度事 acc93 spd91 對於頂級速度隊嚟講真係唔夠用
頂,原來icardi只可以換一次
我換完仲有14張緋紅淨底

又無得賣又用唔到,完全廢晒

你課金買返嚟?咪攞嚟換盧卡古囉
差一個有icardi, 換極都唔中

盧卡古要500個好運,
淨係刷500個都要用2pack啦
定係另有推薦?
而家一張紅卡ST都未有

自己讚自己
定係另有推薦?
而家一張紅卡ST都未有

自己讚自己

阿古路真係唔錯 around 400k 性價比高
定係另有推薦?
而家一張紅卡ST都未有

自己讚自己

阿古路真係唔錯 around 400k 性價比高

個射門數據好似麻麻
但其實我唔明 我隻華迪射門99 同102,但都可以成日炒

盧卡古要500個好運,
淨係刷500個都要用2pack啦

你D緋紅係商店買? 好想知
一係做aureola nastasic果d plan再賣出去賺錢囉
差一個有icardi, 換極都唔中

爭個6
其他有成幾十張
一張6都冇

咁你慢慢做lukaku都得啦,一星期500個fortune好易草 如果你個團會互trade嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞