[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

窮撚有錢買人了
唔夠token用呀屌 差成40幾個先升到隻龍

點打60幾個咁多返來
LM

但係佢去到90都係用唔到施丹轉

Free pack中Klasssen
課咗一次2000point pack中咗Aerola
2000point pack賣人啲錢入咗隻chamberlain
應該升Aerola/chamberlain

ox啦
打5221假9應該幾屈

睇reddit話93areola 全game第二龍門
不過應該會升咗ox先算,咁岩我欠rw & gk

Chamberlain finishing咁低,冇咩信心 ,真係會炒
我寧願用返bale/跑狗,起碼一射就有,射左邊真係冇得救

不過gk數值真係 呢排真係好多勁龍,又neuer,倍本身已經幾隻90up,早幾日moya,宜家又aerola
想買cm Allen 好唔好?

但係佢去到90都係用唔到施丹轉

Free pack中Klasssen
課咗一次2000point pack中咗Aerola
2000point pack賣人啲錢入咗隻chamberlain
應該升Aerola/chamberlain

ox啦
打5221假9應該幾屈

睇reddit話93areola 全game第二龍門
不過應該會升咗ox先算,咁岩我欠rw & gk

Chamberlain finishing咁低,冇咩信心 ,真係會炒
我寧願用返bale/跑狗,起碼一射就有,射左邊真係冇得救

不過gk數值真係 呢排真係好多勁龍,又neuer,倍本身已經幾隻90up,早幾日moya,宜家又aerola

rw用小花 理得佢咩野龍 扭入去射地波

窮撚有錢買人了

ban!
今日team hero好難打

重玩3次,仲以為係我問題

重玩3次,仲以為係我問題

Same
今次INFORM PLAYER金卡唔多開胃...全部都好慢

Lords of Football 招人
派路成就差9千球, 每日要打聯賽。
會定時踢唔玩既人。
有group telegram方便交流。

會定時踢唔玩既人。

加我
新手一問
啱啱換咗電話終於夠電出街打
想問下你地通常會儲錢買$20000 pack 定買貴pack定直接買人
申請左入wronghole
等批

會定時踢唔玩既人。

加我

你响game入面叫咩名? 球隊Logo係咪?
幾多fans同level幾多?

會定時踢唔玩既人。

想join
但我search唔到

會定時踢唔玩既人。

加我

你响game入面叫咩名? 球隊Logo係咪?
幾多fans同level幾多?

想知拎左馬達未?
想拎馬達
3場18up

會定時踢唔玩既人。

我地已經拎左馬達, 追緊派路。
如果有興趣加入, 留低你既Game名, 球隊Logo, Fans數目同Level, 等我容易搵到你個account。
想問下邊度有得睇有咩成就可以解
岩岩買左隻halloween費蘭尼打兩場又彈左個成就比我抽人

會定時踢唔玩既人。

見到logo同名好熟
開game 入去睇 原來今期對你哋:o

會定時踢唔玩既人。

見到logo同名好熟

會定時踢唔玩既人。

見到logo同名好熟

被大炒

這些機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞