[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
Sorkratis 500k 入唔入得過 會唔會再跌
叫樓主 post reddit 果表
跟表買人 唔怕買水貨

應該唔會喇

應該唔會喇

495000 屌左隻 希望唔會再跌
上到fifa 冠軍 大家都停哂手等season 完
終於唔洗咁chur日日打attack
新手無知一問
成日見到其他人嘅陣
裏面嗰d人嘅數值都比原來嘅高
究竟係點加d人仔嘅數值?

有時仲見到人地成隊d人都升咗3,4個位
叫樓主 post reddit 果表
跟表買人 唔怕買水貨

邊度有得睇

應該唔會喇

495000 屌左隻 希望唔會再跌

出貨量太高所以會跌價,
之後應該會企穩
新手無知一問
成日見到其他人嘅陣

game changers

第一次換到totw
用左16萬買parolo

Ciman勁d定依隻?

唔知 兩隻都用緊

Sokratis overall 排第5 根據reddit 個表

尋日試用米蘭達 sokratis
米蘭達好頂得
sokratis同回憶拉莫斯差唔多

求意見 回憶拉莫斯 定sokratis 回憶Ramos 平成100k

定放棄中堅 儲夠750k 屌隻rw 禾仔

你RW用緊咩
如果RW廢,真係買左禾仔先好過
自從 左reus,右禾仔
入球能力大增左好多

究竟點先可以快d拎到reus
lvl要20個真係好撚癲 我依家先11個
就算lvl日日贏都係得3/10個tokens
d tokens仲有咩方法拎㗎
進攻模式玩少半日,都跌幾十萬球迷
新手無知一問
成日見到其他人嘅陣

game changers姐係邊d
新手無知一問
成日見到其他人嘅陣

中文好似係扭轉乾坤
張卡上面有兩個箭嘴

ea逼人狂玩賤嚟講ea都算幾賤

ea逼人狂玩賤嚟講ea都算幾賤

唔知佢點計,睇返對戰紀錄,加埋都無跌咁多
新手無知一問
成日見到其他人嘅陣

中文好似係扭轉乾坤
張卡上面有兩個箭嘴

原來係嗰d
唔該哂巴打
進攻模式差一個 宜家又跌翻落黎 點搞
至尊比對面傳傳傳傳到完場,入埋
咁就冇咗10體力
打第2次,12碼我射邊邊佢就撲邊邊,射中間就真係企喺中間唔郁,我撲邊邊人地就射另一邊
咁就冇咗20體力

其實自己收黎合仲抵

而家我見果兩隻if紅卡15萬唔洗爭

我用40萬砌我都dup緊春
咁就冇咗10體力
打第2次,12碼我射邊邊佢就撲邊邊,射中間就真係企喺中間唔郁,我撲邊邊人地就射另一邊
咁就冇咗20體力

唔係喎我今次同上場對米蘭係羸曬

佢完場之前唔知點解硬係會比你有機會攻到一次門

就算果次攻門唔入射12碼對面都未試過入多過3球
咁就冇咗10體力
咁就冇咗20體力

12碼唔駛撲,電腦實會有自己射失/射中間
咁就冇咗10體力
咁就冇咗20體力

12碼唔駛撲,電腦實會有自己射失/射中間

我試過我撲右邊電腦射中間

最後個龍落地太慢用腳檔走咗個波
有冇巴打知除左sterling
仲有邊啲人可以加dri?

Musonda
Zeegelaar

Musonda
Zeegelaar

尼馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞