[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
話說有冇ching知點解diego.alves會勁過areola咁多?同agg/com係咪有關係?隻alves救好撚多波,但areola場場企錯位睇波,近遠柱乜柒都救唔撚到,明明數據贏晒

用落都覺 好似仲廢過ddg

一隻alves搞到成個attack mode難玩左好多
話說有冇ching知點解diego.alves會勁過areola咁多?同agg/com係咪有關係?隻alves救好撚多波,但areola場場企錯位睇波,近遠柱乜柒都救唔撚到,明明數據贏晒

ddg保方cech呢d直頭係神龍
係得隻93 areola碌柒咁,完全唔知咩事
幾十萬買返嚟睇波

真心想知點解alves會咁勁

唔通真係輸喺嗰一點gk reflex到?

真心想知點解alves會咁勁

唔通真係輸喺嗰一點gk diving到?

之前吹到全game第二最勁…依家搵晒笨柒了
想問下球場慶祝係邊隊
想問下球場慶祝係邊隊

巴塞 摩納哥
想問下球場慶祝係邊隊

巴塞 摩納哥

唔該巴打
[img]https://na.cx/i/p6X85j2.jpg[img][img]https://na.cx/i/3SUs78o.jpg[img]
想問問,有無岩依個陣既CM同CAM可以換走迪布尼同fred
同埋LW RW有咩性價比高既推介下(>85)

Lw
Toty c朗
99Reus
Hazard
山齊士
Rw
Toty 小花
禾仔
Bale
Lucas
Cm等vidal啦

左右翼係咪acc spd>>>spa lpa?
[img][url]https://na.cx/i/p6X85j2.jpg[img][img]https://na.cx/i/3SUs78o.jpg[img][/url]

Lw
Toty c朗
99Reus
Hazard
山齊士
Rw
Toty 小花
禾仔
Bale
Lucas
Cm等vidal啦

簡特華

利申:用緊意甲加乘

Hong Kong招人

要求:今季300萬fans/上季5000萬fans,活躍玩attack mode(可以唔打league比賽)

ps:馬達派路已拎,招人一齊拎摩迪同利雲

留意到你地有個位
can I john?

巴打有冇多d資料

你id係咩,ovr幾多同咩logo,我邀你

id: bathtimeduck
Ovr: 95
國米logo
[img][url]https://na.cx/i/p6X85j2.jpg[img][img]https://na.cx/i/3SUs78o.jpg[img][/url]

Lw
Toty c朗
99Reus
Hazard
山齊士
Rw
Toty 小花
禾仔
Bale
Lucas
Cm等vidal啦

簡特華

利申:用緊意甲加乘

我賣左簡達華啦,等埋拿玻里羅馬先考慮砌唔砌意甲
有加spd既伊卡迪應該幾勁
本身用緊if 90 Higuain
換95 Icardi 定 90 Bacca
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好
之前用緊gc zabaleta 啱啱125k屌左隻rwb古惑大盜 當前鋒用一流
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

我覺得icardi勁d,已經賣左bacca
不過可能因為我用熟左icardi
玩雙前 有冇咩好介紹
玩雙前 有冇咩好介紹

Hazard icardi
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

72萬我覺得可以入貨,如果自己用
佢除左要+1dri先有拖丹都無得挑剔
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

而入貨
用得好爽
等賣左隻Higuain
入Suso 定berardi
一隻加spd另一隻可以buff全部
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

速度真係夠?你砌咗意甲隊?
IOS 由今朝開始係咁彈app......
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

有七隻
就係諗緊入suso定berardi好
本身9x都夠用
之前用Higuain 90都無
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

有七隻
本身9x都夠用

我隻迪布尼86速都靠拖丹輕鬆過人
有拖丹慢少少速都ok
西甲lgms 聯隊配拜利捷祖alaba coleman會唔會好廢?條後防食唔到buff
有7隻意甲人
貪唔貪個buff好

依家72萬仲有無得平

有七隻
本身9x都夠用

叫做有d加乘版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞