[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
意甲隊抵唔抵玩?我驚遲下有德甲玩會後悔
因為進攻模底vidal好勁下

想玩到時再賣囉﹐但預左一定比意甲人貴
我未齊人意甲兩隻中堅已經+6 OVR﹐好吸引
同埋組全意人真係唔貴﹐係中堅同LM貴少少﹐所以好抵玩

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人
all in toty好過

你一隻TOTY RAMOS = 差不多我全隊意甲國米+祖記人啦
同埋D boost +D人OVR後係好好用﹐仲有幾PACK未出﹐全隊齊真係隻隻+8/9不是夢

宜家其實差在意人定德甲之爭

德甲仲有兩隻,計埋垃圾reus三隻高數值人

反而我好好奇epl幾時出返,宜家啲人貴到,好似luiz,silva呢啲成堆又唔係真係好勁,但價錢就好勁
聯盟 倒掛鳩鈎 招人 (兩位)
未開派路 馬達
馬達差兩萬三千球
排名2xxx
每次超碼要入十球以上(最好十五球) 唔夠十球會停1round錦標賽
會定期踢走唔踢波既人
總分要75up
註明 連登仔 就收嫁啦

岩岩申左
之前意甲 pack 啲 item 係咪唔會再出

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人

你一隻TOTY RAMOS = 差不多我全隊意甲國米+祖記人啦
同埋D boost +D人OVR後係好好用﹐仲有幾PACK未出﹐全隊齊真係隻隻+8/9不是夢

反而我好好奇epl幾時出返,宜家啲人貴到,好似luiz,silva呢啲成堆又唔係真係好勁,但價錢就好勁

Epl有boxing day唔會出啦
西甲有lgms
德甲會勁過意甲,但一定會貴過意甲,因為免費alaba, reus, 利雲,叫做
平有平玩貴有貴玩咁囉

token會用得番﹐之後會有ROMA等等既大師球員PACK出﹐都可以用來換番舊野

token會用得番﹐之後會有ROMA等等既大師球員PACK出﹐都可以用來換番舊野

想組成隊祖,宜家先得嗰 Alex Sandro
不過仲有回憶 De Gea 同新年送嗰隻攻中
宜家有冇 pack 屌得過
宜家有冇 pack 屌得過

一個垃圾pack一個土豪pack

買住th大巴拿同basic紅人先囉

宜家得嗰 $166,000
等好 pack 之後不停抽好卡
定買紅卡組 full team 祖好

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人

西甲有lgms
德甲會勁過意甲,但一定會貴過意甲,因為免費alaba, reus, 利雲,叫做
平有平玩貴有貴玩咁囉

免費利雲點拎?

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人

西甲有lgms
平有平玩貴有貴玩咁囉

免費利雲點拎?

用聯盟派路馬達莫迪打4場

宜家得嗰 $166,000
等好 pack 之後不停抽好卡
定買紅卡組 full team 祖好

不停抽好卡?你想吓好喇

有冇聯盟收留小弟
今日成日有嘢做,唔得閒打錦標賽,之後比人踢咗
我知好廢,希望有聯盟可以收留我
聯盟 倒掛鳩鈎 招人 (兩位)
未開派路 馬達
馬達差兩萬三千球
排名2xxx
每次超碼要入十球以上(最好十五球) 唔夠十球會停1round錦標賽
會定期踢走唔踢波既人
總分要75up
註明 連登仔 就收嫁啦

申左
92MERTENS貴到痴晒線, 明明佢好多數值都99
就算食埋意甲buff都無用架啦

抽中佢梗係賣走啦
5000k買咩都得

抽中佢梗係賣走啦
5000k買咩都得

請問點先可以抽中MAN OF THE MATCH球員?

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人

西甲有lgms
平有平玩貴有貴玩咁囉

免費利雲點拎?

派路馬達有但Modric 點拎

我咁睇
與其哂錢搞隊全意人

西甲有lgms
平有平玩貴有貴玩咁囉

免費利雲點拎?

派路馬達有但Modric 點拎

贏30000場attack mode
唔洗諗,基本上得全game頭幾隊先拎到
有冇人發現有親perrin嗰d隊都可以輕鬆8 9 10

見到對面有perrin一定TM屈速
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
SPD/ACC亦近乎完美
但一冇頭槌二好單薄三扭波麻麻 已經滿足唔到
加上個BUFF好流…
而且要犧牲兩隻GC升DRI到89, 其實都幾甘

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食
世三 93/97速,應該夠用

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見
今個星期隻in form 好似唔錯
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
SPD/ACC亦近乎完美
但一冇頭槌二好單薄三扭波麻麻 已經滿足唔到
加上個BUFF好流…
而且要犧牲兩隻GC升DRI到89, 其實都幾甘

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食
世三 93/97速,應該夠用

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見

其實bailly唔難 一轉就過
Icardi用意人cm brozovic就可以+1,唔洗用gc
組曬全隊意人陣10隻你預400萬內ok,幾抵玩架
組完你icardi就係另一個世界
Sor.. 睇漏,如果賣身家都得830k,咁無野了,你可以等意甲大師抽下pack搏翻身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞