[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
你地season1會換邊個?
Vidal?
有無人仲想入聯盟? 我果盟可以有位
有line group 吹水
你地season1會換邊個?
Vidal?

Yes
唔知有冇得換埋perrin
隻紅卡diarra好似唔差 粗用住先
放走隻hamsik
不過個價低到
我想換LF
我想換LF

Dybala
我想換LF

Dybala

用LF 位加3% 球迷 本身我都唔用LF
唔係跌一級嘅咩?
點解會傳奇一跌到去職業一
唔係跌一級嘅咩?

原來職業3添
唔係跌一級嘅咩?

原來職業3添

你睇邊度話跌一級呀
Legendary 1係跌落Pro 3喎
去左pro2 點解出d對手唔係同級既
On9
無啦啦結算左一場之前cham既
一扣扣到新手區
唔係一味出新野就得架葉師父

無端端話要clear曬d排名 同球迷
要我地由頭打過
我本身fifa champion 成8千幾萬球迷
一野俾你降到落職業2 得番25000球迷
你冇野呀
好都算 球迷,階級可以打番上去既ge

但舊有問題又唔改
AI setting ea依然唔整
仲係呢堆
1.擺五後衛同打0-0-10冇分別
2.追人剩係識打橫行 話過就過
3.進攻班人撞埋一舊
4.對家ai係咁用高波 回傳拖時間
仲有個camera 冇得轉角度
player radar又冇

玩家想要個堆就唔整
唔使要個d野(咩單按鈕)就係咁整
我都未見過有遊戲公司咁樣做生意
隻game咁搞法遲早沉
利申:上架咁耐玩足咁耐(俾d咁既ai system 同客服搞到心灰意冷想棄game)
On9
無啦啦結算左一場之前cham既
一扣扣到新手區

我同你相反,一嘢升咗16萬去咗wc2

要我地由頭打過
你冇野呀

但舊有問題又唔改
仲係呢堆
3.進攻班人撞埋一舊

玩家想要個堆就唔整
隻game咁搞法遲早沉
利申:上架咁耐玩足咁耐(俾d咁既ai system 同客服搞到心灰意冷想棄game)

吓 點解嘅
update咗之後轉5後衛陣入波反而易咗好多
少咗撞埋一舊問題

但有個控制問題一路想屌 就係咩自動模式,佢成日控制消失,個射門掣冇埋,搞到成日射咗去本身射門鍵嗰個位

要我地由頭打過
你冇野呀

但舊有問題又唔改
仲係呢堆
3.進攻班人撞埋一舊

玩家想要個堆就唔整
隻game咁搞法遲早沉

ea reset球季係有coins送用黎换野
巴打唔想打返上去都冇咩關係啦,反正獎勵已袋啦
明明打同rank都有2k球迷
佢得d業餘2比我打
真係升到佛誕

要我地由頭打過
你冇野呀

但舊有問題又唔改
仲係呢堆
3.進攻班人撞埋一舊

玩家想要個堆就唔整
隻game咁搞法遲早沉

冇錯ea 送tokens俾大家換野
但呢個一舖清袋計畫 我覺得對玩家唔公平
好多人一直好努力
用左唔少時間同錢打左幾個月先玩到fifa champion
點知一野俾ea一舖清袋 由頭開始
俾個100幾個tokens打發你
條氣真係唔順
啱啱發現一樣嘢,我琴晚換咗新機
一換隻vardy就好似食咗春藥咁逢人過人,中龍就有 可能因為個mon大D, 易偷位
頭先新機冇電,一換返舊機,即刻變返傻仔咁

所以原來部機好撚重要

要我地由頭打過
你冇野呀

但舊有問題又唔改
仲係呢堆
3.進攻班人撞埋一舊

玩家想要個堆就唔整
隻game咁搞法遲早沉

冇錯ea 送tokens俾大家換野
但呢個一舖清袋計畫 我覺得對玩家唔公平
好多人一直好努力
用左唔少時間同錢打左幾個月先玩到fifa champion
點知一野俾ea一舖清袋 由頭開始
俾個100幾個tokens打發你
條氣真係唔順

呢d唔係獎勵咩
神級翼衛,爽到
我都用緊88vardy
finishing高但佢單刀真係好廢
同之前用開隻90希古恩差好遠
vardy真係得個快字

想換93 frozen希古恩 (差唔多價
但vardy無人接貨
我都用緊88vardy
finishing高但佢單刀真係好廢
同之前用開隻90希古恩差好遠
vardy真係得個快字

想換93 frozen希古恩 (差唔多價
但vardy無人接貨

回憶阿古好似抵玩d

90後防
職業2抄完班低lv,佢地唔會打返我,好難升
職業2抄完班低lv,佢地唔會打返我,好難升

炒* 自
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞