[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
覺得areola好廢 想換過隻gk
budget 600000有咩好介紹

建議儲多少少,90萬有93buffon,即食岩你budget而好過areola,可能得回憶紐亞

太貴了
uf neuer 定係 uf de gea 勁d
我覺得de gea 好多神救,但我好少打uf neuer 想知邊個好d
公道講句,除左toty紐亞同埋howard,其他龍都好少神救,同紙板無乜分別,所以有多餘錢先好搞gk,寧願執靚條防線先
公道講句,除左toty紐亞同埋howard,其他龍都好少神救,同紙板無乜分別,所以有多餘錢先好搞gk,寧願執靚條防線先

尋日85handanovic轉 91ddg
仲失得多過之前
玩完食哂buff ge mertens都係覺得toty 呀蘇勁d

我覺得食晒buff icardi勁d
100速已經夠快,icardi有頭有身位

冇頭槌點打單前fb rush 打target man例牌比人封
華狗得75已經成日鳩頂,隻mertens好似得60

雙前fb rush好用啲

用過三個前鋒
單前 91Benz 最好 頂到頭鎚
88 vardy 同89 Aguero 都唔夠撞

91 賓周唔夠快

打fb rush 唔洗咁快都夠做

toty紐亞對親都好難入得多過5 球
香港勁揪 HKG招人 (全團都係高登/連登仔)
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
錦標賽要打足3回合 合共要入15粒以上
仲有錦標賽唔夠人打 唔可以同人嘈
唔想再見到有罵戰

Pish 我地應該係香港第二盟 需要巴打你嘅加入
ufb紐亞垃唔垃圾 好少見人提
利申:用緊
英超嚟講92cech同91ddg點比較?
玩到唔撚想玩
attack mode 由1.1m兩日內畀人打撚到得翻400k
你哋個個繼續強姦我啦
我好撚好享受
英超嚟講92cech同91ddg點比較?

冇乜分別,唔係特別勁
有乜途經可以有紅卡 player
有乜途經可以有紅卡 player

抽包 ,Market ,活動,進攻mode獎勵
89ramos 買唔買得過

都OK既 幾銀先 資金唔多買ciman好d 又平又好用
屌你老母EA日撚日聯盟賽都食我1局,永遠第1局打都話我load唔到之後入返game就話當我棄權,之後就順到仆街,搞到我次撚次都淨係打得2局
日撚日都係咁,我屌你老母呀EA

仲失得多過之前

howard 都好撚廢,用高rating人一射就有
以前就係,近幾次更新收曬皮la,呢啲上世紀gk

handaovic轉ddg就曬氣la,基本上除非有錢,220k moya一定係最好,一係就買neuer,其他95以下龍除左Buffon有buff,其他曬錢曬氣

toty紐亞對親都好難入得多過5 球

diego alves唔講啦
record breaker保方都好癲

仲有仲有 calcio A master當拿隆馬

對親都屌晒老母,識飛咁

仲失得多過之前

handaovic轉ddg就曬氣la,基本上除非有錢,220k moya一定係最好,一係就買neuer,其他95以下龍除左Buffon有buff,其他曬錢曬氣

howard比人nerf晒,但間唔中都會有一兩場上身
moya覺得都係麻麻,冇alves咁神

本身有ciman
打5後衛 99alaba 85 Miranda 89ramos 84ciman 88florenzi
但2回合都俾人入成7,8粒求救

仲失得多過之前

巴打你用alves比係咪玩嘢啊

alves冇既人就係咪都攞唔到架la,有既人應該都唔會諗住換
反而其他9x,我覺得全部差唔多,你ddg,cech全部都比唔上alves架,但實力差唔多下moya明顯最平

仲失得多過之前

巴打你用alves比係咪玩嘢啊

alves冇既人就係咪都攞唔到架la,有既人應該都唔會諗住換
反而其他9x,我覺得全部差唔多,你ddg,cech全部都比唔上alves架,但實力差唔多下moya明顯最平

如果當日唔換alaba而換verratti + alves
但隻alaba又係op卡嚟…

主要想屌鳩ea整隻垃圾areola出嚟呃錢啫
完勝alves嘅數值 但表現差過佢咁多
moya好似20萬都唔使 你啱

btw之前mystery box有人抽到alves
想問下93 rw迪馬值幾多錢?好似好吸引咁

本身有ciman
打5後衛 99alaba 85 Miranda 89ramos 84ciman 88florenzi
但2回合都俾人入成7,8粒求救

好睇技術
係唔係成日都比人咁樣sm?
因為對方用gk alves我有時2回合夾埋都炒到人10 幾粒
areola同Moyà 而2隻比邊隻好?
用緊areola想放左去換 moya
想問下93 rw迪馬值幾多錢?好似好吸引咁

跌到80萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞