[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
SPD/ACC亦近乎完美
但一冇頭槌二好單薄三扭波麻麻 已經滿足唔到
加上個BUFF好流…
而且要犧牲兩隻GC升DRI到89, 其實都幾甘

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食
世三 93/97速,應該夠用

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見

其實bailly唔難 一轉就過
Icardi用意人cm brozovic就可以+1,唔洗用gc
組曬全隊意人陣10隻你預400萬內ok,幾抵玩架
組完你icardi就係另一個世界

但唔太想用意人陣頭先打隊意甲隊,隻基亞連尼被瘋狂sm
做乜失驚無神今日突然之間收到咁多個聯盟邀請
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見

Icardi用意人cm brozovic就可以+1,唔洗用gc

有一個係英超+意甲+TOTY 全隊
用David luiz 都勁過捷祖
大家打球迷打到幾多
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

Nice改圖wo屌你,我唔係放大都差d比你fake左
收皮啦張卡一放大比較四個角出狗牙既
仲有98gk你都無箭咀?你本身就有隻?

本身就用緊 估唔到有人真葡萄到要check真假 btw 可以繼續話我自己copy and paste兩隻出黎

叻唔切 隻toty本身就起角啦 自己冇可以去market check下

叻唔切 隻toty本身就起角啦 自己冇可以去market check下

有人開pack 都中 c朗
有咩好check

有咩好check

做乜嘢
屈人改圖

有咩好check

做乜嘢
屈人改圖

好酸喎
之前都開中toty 蘇亞雷斯

DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

有一個係英超+意甲+TOTY 全隊
用David luiz 都勁過捷祖

一隻toty貴過我全隊
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

99.8萬,冇晒體力
點知一入game得返95萬啱啱打完又98萬,又冇體,無限loop
仲有,升到champ得74 tokens
都係冇得拎嗰隻嘢

有咩好check

做乜嘢
屈人改圖

好酸喎

點會係假,唔係比你直抽中,點引人課金呀
仲有,升到champ得74 tokens
都係冇得拎嗰隻嘢

要season end 攞token
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

99.8萬,冇晒體力
點知一入game得返95萬啱啱打完又98萬,又冇體,無限loop

依家先2百幾萬
隔一陣開返game又跌返少少
想點打到頹
幾時先打到上冠軍
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

99.8萬,冇晒體力

依家先2百幾萬
想點打到頹
幾時先打到上冠軍

岩岩到10M
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

99.8萬,冇晒體力

依家先2百幾萬
想點打到頹
幾時先打到上冠軍

岩岩到10M

屌我想講998萬, 岩岩已經1000萬, 但都換唔撚到人, 我屌

有咩好check

做乜嘢
屈人改圖

好酸喎

雖然屈人改圖果個柒d
但貼圖果個都係到哂緊命姐
一撚早有人講過會直出喇
扮傻做咩
大家打球迷打到幾多

岩岩上到L2

99.8萬,冇晒體力

依家先2百幾萬
想點打到頹
幾時先打到上冠軍

跌係因為 有人挑你機 就會搶走你啲fans
同埋真係要贏得多先keep到升 之前有一排 部電話有啲問題 係咁輸波 升唔到不特止仲反而跌返落去 跟住後尾搞返掂就係咁贏 用咗兩日到就升到champion

Hong Kong招人

要求:今季300萬fans/上季5000萬fans,活躍玩attack mode(可以唔打league比賽)

ps:馬達派路已拎,招人一齊拎摩迪同利雲
75萬買左隻IF Sokratis

Hong Kong招人

要求:今季300萬fans/上季5000萬fans,活躍玩attack mode(可以唔打league比賽)

ps:馬達派路已拎,招人一齊拎摩迪同利雲

屌 我都係阿狗, 但未拎派路入唔到:(
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞