[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
唔知天日意甲係邊兩隊
唔知天日意甲係邊兩隊

係咪等如之前西甲個pack 150k 包一張85+ 紅卡
75萬買左隻IF Sokratis

我個market最平70m

蝕咗水
不過呢隻嘢好撚勁,遲d一定會勁升
有信心佢係一線
唔知天日意甲係邊兩隊

拉素a米
唔知天日意甲係邊兩隊

拉素a米

羅馬都有機

蝕咗水
有信心佢係一線

抽pack原來會中
650000賣左

蝕咗水
有信心佢係一線

抽pack原來會中
650000賣左

41萬砌咗隻

蝕咗水
有信心佢係一線

祝你好運
93紐亞入唔入手好 硬係國得仲有得跌
買完Sokratis
先知聽日就出94CB 保定

有冇人認到樣
買完Sokratis

早幾日其實有消息,因為係球迷投票第一位所以今星期出,黎緊有哥斯尼
買完Sokratis

早幾日其實有消息,因為係球迷投票第一位所以今星期出,黎緊有哥斯尼

出左excel 比較 排第三
我發覺好多人 靠果份excel買人
買完Sokratis

唔係講excel個表啊,因為之前reddit ea搞左投票去揀黎緊幾星期既ufb人,第一位就係今星期出,其餘2-5就黎緊出

果份表其實都叫有參考價值,始終速度大過天
買完Sokratis

唔係講excel個表啊,因為之前reddit ea搞左投票去揀黎緊幾星期既ufb人,第一位就係今星期出,其餘2-5就黎緊出

ufb 第一二批人 d data 都幾可信
出左impact player 之後
成個fifa 數值開始混亂
唔用excel 唔得 起碼唔會買左水貨

Hong Kong招人,誠邀活躍打attack mode既巴打,一齊拎摩迪利雲
WrongHole 收人 7個位 差三千球派路 條件每日打錦標 常打進攻即可
WrongHole 收人 7個位 差三千球派路 條件每日打錦標 常打進攻即可

轉會先
買完Sokratis

ufb 第一二批人 d data 都幾可信
出左impact player 之後
成個fifa 數值開始混亂
唔用excel 唔得 起碼唔會買左水貨

邊度有得睇

蝕咗水
有信心佢係一線

抽pack原來會中
650000賣左

41萬砌咗隻

買咗先抽pack 中咗隻 parolo 25萬賣咗 算係咁啦
邊兩個st最勁又買到 已有toty 牙蘇
盧卡古 97 好似要700萬
新手想問有咩方法易有elite球員
進攻模式個一字代幣可唔可以草落下個球季加埋一次過換球員定要季季清

Mertens vardy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞