[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
新手想問有咩方法易有elite球員
進攻模式個一字代幣可唔可以草落下個球季加埋一次過換球員定要季季清

而家活動成日送紅卡 又有球迷版

有冇聯盟幫幫手收留一下小弟?
Valentine一個英超都冇

進攻模式個一字代幣可唔可以草落下個球季加埋一次過換球員定要季季清

咁進攻模式個堆代幣可唔可以草 得廿幾又想換dybala

冇得儲架 因為每個season 既token 唔同

冇得儲架 因為每個season 既token 唔同

thanks
WrongHole 收人 7個位 差三千球派路 條件每日打錦標 常打進攻即可

想入自己申請
WrongHole 收人 7個位 差三千球派路 條件每日打錦標 常打進攻即可

想入自己申請

想入 但申請唔到

想入自己申請

想入 但申請唔到

too many pending applications

畀我入啦 please 我正選陣容 都唔算太差嘅 應該eligible 掛

想入自己申請

想入 但申請唔到

畀我入啦 please 我正選陣容 都唔算太差嘅 應該eligible 掛
要等團長批

想入自己申請

想入 但申請唔到

要等團長批

我係連申請都申請唔到呀 佢顯示 too many pending application
黎緊意甲係咪仲有roma+napoli
5000點一張紅卡都無
送左隻bacca
今日中咗隻mertens
5000點一張紅卡都無
送左隻bacca

倒錢落海

利申倒咗30萬
5000點一張紅卡都無
送左隻bacca

倒錢落海

利申倒咗30萬

E+有10個意甲大師代幣
換邊隊最好?

想入自己申請

想入 但申請唔到

要等團長批

我係連申請都申請唔到呀 佢顯示 too many pending application

已申請
5000點一張紅卡都無
送左隻bacca

倒錢落海

利申倒咗30萬

E+有10個意甲大師代幣
換邊隊最好?

國米D人應該最勁

想入自己申請

想入 但申請唔到

要等團長批

已申請

我Copy一copy會長之前收人post 自己搵搵
#898 你呀媽腳軟呀😊  25日前Wronghole 收人 仲有3個位
內有痴線佬 幫你加操

另外課金既12000點 600蚊
可以幫手 51777145
有無手足對過意甲隊?
條防線係咪on99咁?
如果淨係中前場組意甲明星有無得諗?

想入自己申請

想入 但申請唔到

要等團長批

已申請

我Copy一copy會長之前收人post 自己搵搵
#898 你呀媽腳軟呀😊  25日前Wronghole 收人 仲有3個位
內有痴線佬 幫你加操

另外課金既12000點 600蚊
可以幫手 51777145

入咗了
有無手足對過意甲隊?
條防線係咪on99咁?
如果淨係中前場組意甲明星有無得諗?

係好豬油糕feel, 但你唔用佢d人食佢d buff又好似晒氣咁
今日中咗隻mertens

抽邊包中
原來狀態良好個event 個直出紅卡
開到廢托
原來狀態良好個event 個直出紅卡
開到廢托

你就好,我開到parolo搵唔到費托
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞