[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
SPD/ACC亦近乎完美
但一冇頭槌二好單薄三扭波麻麻 已經滿足唔到
加上個BUFF好流…
而且要犧牲兩隻GC升DRI到89, 其實都幾甘

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食
世三 93/97速,應該夠用

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見

世三女木

世三好差咩
一句講晒,ST要 95伊卡迪 定90 IF世三?伊卡迪貴8-10萬但有+5% coins

依家打541, 上champ拎咗98 CM Vidal後可能會轉5212, 用緊單箭88 hero華迪
DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

伊卡迪91/93速,升盡都應該有95/95, 唔係最top 速度就梗,唔敢估計打TM夠唔夠用,1 ON 1拜利捷祖應該冇乜運行,但對住D咩碧基,基亞連尼 perrin應該食菜咁食

伊卡迪HEA 95, 多個強勁板斧入波,但世三冇頭槌,打單箭5後FB陣輸蝕

伊卡迪DRI 88, 至少要犧牲一隻GC (EA真係好狗), 世三DRI 99,有rainbow (但被nerf 後已經今非昔比)

伊卡迪有意甲buff, 世三乜都冇…而我都係乜都冇,所以應該唔係考慮因素

諗嚟諗去都諗唔掂,變賣身家後依家渣住83萬唔知點好 同埋隻華迪算好用但單箭FB頭槌咁廢真係唔多夠揪,TM對住D痴線肉腸又係難打,依家stuck咗唔知點算,求意見

世三女木

世三好差咩

世三可以食英超buff點會乜都冇
世三差係因為rainbow st是原罪
打唔到tm,除非恰對面廢中堅
聯盟 倒掛鳩鈎 招人 (兩位)
未開派路 馬達
馬達差兩萬三千球
排名2xxx
每次超碼要入十球以上(最好十五球) 唔夠十球會停1round錦標賽
會定期踢走唔踢波既人
總分要75up
註明 連登仔 就收嫁啦

嘩﹐咁高要求﹐我果隊排30幾都唔會停人賽sosad

入十球都叫高要求

Rainbow有幾難用

Rainbow有幾難用

你玩過ST rainbow 打F9就知﹐一開波高波痴落黎就係對面CB (講緊最TOP果班)
rainbow係好難過到﹐過到都好易比人壓番身位

其實你睇頭20班人就知邊班係一線﹐邊班係二線ST架啦

Rainbow有幾難用

你玩過ST rainbow 打F9就知﹐一開波高波痴落黎就係對面CB (講緊最TOP果班)

咁我又冇玩開f9
我玩5221 541
世三好好用 留意下加速個時機就無問題

DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

我都係vardy, 不過少咗用541, 用5221多
Reus vardy chamberlain三隻一齊爆入去好過凈靠 vardy

Rainbow有幾難用

咁我又冇玩開f9
我玩5221 541

因為你未用過最TOP果3/4隻姐﹐果D真係一推就過﹐5221 541咪有F9同攻進核心囉﹐一樣﹐唔係話唔好用﹐你用慣左心感好當然唔洗轉

Rainbow有幾難用

咁我又冇玩開f9
我玩5221 541

因為你未用過最TOP果3/4隻姐﹐果D真係一推就過﹐5221 541咪有F9同攻進核心囉﹐一樣﹐唔係話唔好用﹐你用慣左心感好當然唔洗轉

咁一定啦 我等緊隻基沙文咋
果2個陣我用落又冇乜問題 可能真係用慣
有無聯盟肯收留新手

原來會直出

原來會直出

原來會直出

屌又係jamez巴

原來會直出

屌又係jamez巴

屌 公平咩

原來會直出

屌又係jamez巴

屌 公平咩

引人抽
lgms so9換icardi好冇 so9好廢

原來會直出

屌又係jamez巴

屌 公平咩

引人抽

抽ed 5垃圾金,其他仲衰

換啦 但你成隊都係lgms?
係就換lgms賓斯馬
有冇人入唔到game?

換啦 但你成隊都係lgms?
係就換lgms賓斯馬

前面3隻lgms齊哂
Sor.. 睇漏,如果賣身家都得830k,咁無野了,你可以等意甲大師抽下pack搏翻身

依家86萬,所謂賣身家係指賣晒d冇撚用嘅人

不過就算真。賣身家 我諗頂盡都係得300萬

DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

世三女木

世三好差咩

heading升埋都係得70 主要驚呢樣,同埋新rainbow唔係咁易用

DRI 85+4=89
SHO/FIN完美數據
加上個BUFF好流…

綜合眾意見

我都係vardy, 不過少咗用541, 用5221多
Reus vardy chamberlain三隻一齊爆入去好過凈靠 vardy

有排都未刷到reus

原來會直出

屌又係jamez巴

屌 公平咩

引人抽

抽ed 5垃圾金,其他仲衰

抽50個pack都未必齊到5個tokens
算啦 恨唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞