[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
西甲lgms 聯隊配拜利捷祖alaba coleman會唔會好廢?條後防食唔到buff

調轉諗lgms食到buff都唔夠佢地勁

唔計toty, 意甲聯隊好似仲勁過西甲聯隊

拜利捷祖alaba coleman
成隊義大利都未必勁過你咁玩,你話廢?
你平時一定係用開toty
中完LGMS伏淨係賣淨隻c朗
已經唔知要砌咩隊

其實意甲隊真係幾勁,但本身對意甲冇咩好感。。

賣剩d垃圾等德甲

都唔知等到幾時

英超幾時再出
西甲lgms 聯隊配拜利捷祖alaba coleman會唔會好廢?條後防食唔到buff

調轉諗lgms食到buff都唔夠佢地勁

唔計toty, 意甲聯隊好似仲勁過西甲聯隊

拜利捷祖alaba coleman
成隊義大利都未必勁過你咁玩,你話廢?
你平時一定係用開toty

如果意甲中前場加拜捷艾高呢
新手有210k 有咩可以執 想砌英人buff

香港勁揪 HKG招人 (全團都係高登/連登仔)
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
錦標賽要打足3回合 合共要入15粒以上
仲有錦標賽唔夠人打 唔可以同人嘈
唔想再見到有罵戰

補番張圖 要多打atk mode 後防最好有拜利捷祖

升左職真係唔同啲

幫深巴推下post

快啲加入連登大家庭

15粒以上
咁高要求ga

Aim top 250
人均15真係基本

唔係基本,得15粒基本上係陀衰家
我自己打lvl過去兩個月好似都冇跌低過20,踏中20就試過幾次
基本上對top 100冇能力入過20球都唔可以算幫到手
當然有時手殘/唔好彩會撻q,但對衝250既league黎講,就算平均20球都只可以算中游水準,所以我覺得連登唔算嚴格先要求果15球

有時唔係唔想做 係ea唔比你做 都真係冇計
痴撚線
辛辛苦苦咁打 fans 上到 1.1m
宜家畀班仆街打翻落 750k
我屌你老母啊

轉去澳洲啦,情況大大改善,唔洗一晚比10幾個人挑

哈哈 我轉咗fc sydney之後都仲係好多人挑
痴撚線
我屌你老母啊

我依家每晚得三個人挑我
痴撚線
我屌你老母啊

巴打想問點轉
Thanks
痴撚線
我屌你老母啊

巴打想問點轉
Thanks

轉球隊
痴撚線
我屌你老母啊

我依家每晚得三個人挑我

不過講真,升咗上champion真係冇所謂
依家3日先清一次d game, 一次過打晒
有時間都做百人斬算

不過之前用查比高恩斯 就真係完全冇人挑
嗰時先初玩 成日挑人 好想比人挑 因為覺得後手好著數
各位用咩陣
Attack mode成日都入唔到波
求教學
英格蘭表示一日得幾場挑機
各位用咩陣
Attack mode成日都入唔到波
求教學

唔關陣事
人腳問題
用巴黎聖日耳門
由13號開始已經冇attack challenge
各位玩意甲既巴打會打單st定雙st?
我用緊icardi+mertens
感覺上icardi變左99速都好夠用
mertens唔係勁好多

覆柒咗

想問mertens 92 宜家幾錢入手到,
想賣意甲bacca 取代

玩開541 fb rush
手渣480000
想換隻勁既st
想有速,有施丹,有遠射頭鎚可以做波俾隊友

巴打有無d咩建議

覆柒咗

想問mertens 92 宜家幾錢入手到,
想賣意甲bacca 取代

尋日18x萬買
米蘭隻92cm好貴,成80萬
國米隻LM又係..成100萬
可能要賣伊卡迪先入到依兩隻

玩開541 fb rush
手渣480000
想換隻勁既st
想有速,有施丹,有遠射頭鎚可以做波俾隊友

巴打有無d咩建議

mertens

btw巴打我同你個陣差唔遠
又係同你同一個煩惱
不過一拎reus就會5221

賣mertens下話
icardi 70萬都冇

賣mertens下話
icardi 70萬都冇

我有100萬係手, 賣埋Ecardi就夠錢買晒兩隻...
痴撚線
我屌你老母啊

巴打想問點轉
Thanks

轉球隊

我早兩日轉左墨爾本城, 係咁比人挑
[img][url]https://na.cx/i/p6X85j2.jpg[img][img]https://na.cx/i/3SUs78o.jpg[img][/url]
想問問,有無岩依個陣既CM同CAM可以換走迪布尼同fred
同埋LW RW有咩性價比高既推介下(>85)

Lw
Toty c朗
99Reus
Hazard
山齊士
Rw
Toty 小花
禾仔
Bale
Lucas
Cm等vidal啦

左右翼係咪acc spd>>>spa lpa?

簡特華

利申:用緊意甲加乘

我賣左簡達華啦,等埋拿玻里羅馬先考慮砌唔砌意甲
有加spd既伊卡迪應該幾勁

利申:齊廿隻意甲大師
要等羅馬pack先有機100 rating

想問下小淫蟲巴打你買齊廿隻之後有無研究到邊個陣式最勁?
我只係買左LW RW同ST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞