[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
ALABA 用後感

1.快到仆街, 對面完全食塵
2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈

可能因為對pro2 d人掛,我升到佢100真係好屈
仲識自己cut入黎接波射

我搵返自己D RIVAL黎踢, 暫時都算係幾好
點樣升到100咁堅? 我都只能升到98, 堆GAME CHANGER全部升前場
華拉提
ALABA 用後感

2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈

點樣升到100咁堅? 我都只能升到98, 堆GAME CHANGER全部升前場

我都係抄人,用我呢堆gc可以+3,換埋rm lw可以+4
ALABA 用後感

2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈

哈,我d gc升晒前場,肥上瘦下
ALABA 用後感

2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈

哈,我d gc升晒前場,肥上瘦下

同埋未有reus同派路,好輸蝕
目前陣容 (5-4-1)

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

ALABA SOKRATIS KOMPANY MANOLAS 廢
HOWARD

求粗用 LM, DM, RWB推介
另外想換KEEPER
目前有83萬, 本身想草黎埋伊卡迪, 但依家突然收到咁厚禮, 唯有改打單前, 我都唔知點好. 呢筆錢可以點用, 求意見

RWB梗係ANTONIO

佢寫係fifa冠軍但係得傳奇1獎勵既

但今個season一開就係Pro2 乜唔係champion先會?

我都係一開始就pro2但得legend1獎勵

你地中bug, champion但唔夠10M fans, 等EA fix啦

佢寫係fifa冠軍但係得傳奇1獎勵既

但今個season一開就係Pro2 乜唔係champion先會?

我都係一開始就pro2但得legend1獎勵

你地中bug, champion但唔夠10M fans, 等EA fix啦

應該係曾經升過上10m, 但bounce back

btw啱啱中bug賺咗160k fans, 依家直升wc2

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

ALABA SOKRATIS KOMPANY MANOLAS 廢
HOWARD

另外想換KEEPER
目前有83萬, 本身想草黎埋伊卡迪, 但依家突然收到咁厚禮, 唯有改打單前, 我都唔知點好. 呢筆錢可以點用, 求意見

華西?

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

HOWARD

另外想換KEEPER

華西?

IF ANTONIO,2000蚊有交易

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

HOWARD

另外想換KEEPER

華西?

利申自己都用緊佢一場入2-3球

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

HOWARD

另外想換KEEPER

華西?

搵唔到

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

HOWARD

另外想換KEEPER

華西?

搵唔到

搵到了,咁平粗用都唔錯
求平勁lm dm

同埋40萬買areola嚟升 值唔值?
有冇人可以加我入 League
名:StILLofFlinE
Ea我換完人你先派20卷

係囉屌
原本夠換哂alaba srna

係囉屌

Same 可唔可以派多廿個

係囉屌

咩事派多20卷

係囉屌

咩事派多20卷

我都想知

咩事派多20卷

我都想知

咪話今朝有堆人fifa champion但冇送足130張

咩事派多20卷

我都想知

咪話今朝有堆人fifa champion但冇送足130張

咁即係唔關我事
但係依家係全世界都送多20張
但係依家係全世界都送多20張

痴撚線 無啦啦結算返之前啲比賽
無左50000Fans
慘撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞