[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
打domination,電腦一拎到波就瘋狂回傳拉布,都唔知點贏

吓 今期好易喎 一開波送單刀 基本送嘅
以前難打好多 有次同一個scenario但輸緊兩球

利申 一早已拎 純粹太多體力當賺1200 coins打咗1場贏3:1
終於換到James cf定cam好用?

打死都唔轉
Cam大把替代
Cf冇

轉左果堆喊3聲,cf遲下有新陣

吓 有d咁嘅事?
btw啱啱升咗legendary 1, 點解得59 tokens嘅

見到好似好抵買 忍唔到手

但你換咗史拿?

但你換咗史拿?

係啊屌 後悔到仆街

但你換咗史拿?

係啊屌 後悔到仆街

但係你有幣唔換都係嘥

但你換咗史拿?

係啊屌 後悔到仆街

但係你有幣唔換都係嘥

換20嗰D囉,仲賣到錢,我隻公司20萬賣咗
想問下痴咗mon貼係咪玩唔到

我依家一玩,左邊個stick成日幫我亂控,成日想射波無啦啦回傳中圈,扭波又成日失控,無啦啦有個橙圈包圍個人,跟住想帶波加速又唔知做乜成日原地插花,搞到波都比人搶埋
最離譜係傳中free header竟然頂咗去邊線

真係好想知咩事,玩咗咁耐係呢排先咁,好痛苦,真係好想知點解會咁,就嚟玩到喊,我玩呢隻game已經玩到左手手指公起晒枕

利申:固定控制,大鍵,一路好地地,之前一換新機 場場10+, 依家比佢咁搞法真係絕望
屌,琴晚見啲紅盃仲賣緊20000樓下,今朝一起身就上到30000起跳。
有冇巴打解釋吓發生咩事

我依家一玩,左邊個stick成日幫我亂控,成日想射波無啦啦回傳中圈,扭波又成日失控,無啦啦有個橙圈包圍個人,跟住想帶波加速又唔知做乜成日原地插花,搞到波都比人搶埋

真係好想知咩事,玩咗咁耐係呢排先咁,好痛苦,真係好想知點解會咁,就嚟玩到喊,我玩呢隻game已經玩到左手手指公起晒枕

利申:固定控制,大鍵,一路好地地,之前一換新機 場場10+, 依家比佢咁搞法真係絕望

手機啲野.... 見過有friend用iphone6+,有時用用吓個moon會自己轉,好似有人掃緊個moon咁,但locksrceen再開番就冇事。
Ciman依家咩價入好

手機啲野.... 見過有friend用iphone6+,有時用用吓個moon會自己轉,好似有人掃緊個moon咁,但locksrceen再開番就冇事。

真係好想知咩事好似比人hack咗咁
Ciman依家咩價入好

低過300k都得啦
Rrrrrrr
唔夠好運升nastasic 點算好

拿拿臨去REDDIT搵互送GP啦

賣左佢

拿拿臨去REDDIT搵互送GP啦

而家好似冇好運送啦
btw, 琴晚開始開新ac刷,點知今日就冇得再送
有啲想買90 Hazard 佢勁唔勁? 同價位有無其他選擇?
而家用緊92 基奧特 同91 賓斯馬,基佬太慢好想換個隻st
有啲想買90 Hazard 佢勁唔勁? 同價位有無其他選擇?
而家用緊92 基奧特 同91 賓斯馬,基佬太慢好想換個隻st

換icardi
食埋意人buff
On9 market又黎大洗牌

換icardi
食埋意人buff

好用到爆
平版山狗
Icardi真係用唔落手

笑撚左出黎
個個都講到隻coleman咁勁
但自己又懶得換

你咁多lgms 用番lgms 隻rwb la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞