[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
點日睇隻fred仲係220000 一訓醒變左270000

30萬啦

琴日Camp左一陣 18萬汁左隻

回憶 benzema

夏神
90 山神
奧巴要加dri拎轉身
If dybala

vardy其實係咪唔合格?

91果隻好呀但係好貴
88未玩過 應該同奧巴差唔多

dri得85 要game changer +4 先有zidane
但有隻LW本身+2 acc, 所以為咗比zidane佢卜山犧牲咗個速,已經開始用得唔順手
奧巴速度好似仲快,應該就手D?

30萬啦

而家差唔多32萬

30萬啦

而家差唔多32萬

幾勁除左strength 低d,值得入手升上91

30萬啦

而家差唔多32萬

等佢跌價再入手吧
Fred係咁升價 ox就跌到50萬都放唔出

30萬啦

前幾日仲係十七萬
利申160000入左隻
賣撚咗hero華迪 92高美斯

搏一隻神鋒
好似冇一個陣同時用到99james 同99 reus
好似冇一個陣同時用到99james 同99 reus

當食99 reus buff
想買隻martial 點知成3m
仲貴過toty
想買隻martial 點知成3m
仲貴過toty

百幾萬果陣開始儲
儲夠之後就二百萬
想買果隻球員一定升價是常識吧
聯盟 倒掛鳩鈎 招大量
未開馬達 派路
排名23xx
每次超碼要入十球以上(最好十五球)
會踢走唔踢波既人
註明 連登仔 就收嫁啦

Apply 左
Gronkjaer

仲有十個位阿
岩岩買左回憶賓州馬,好似無想像中好用
有無人用過93冰凍希古恩?勁唔勁

用落麻麻地

想買st,有冇推介?
儲緊錢,希望大概80萬-100萬左右

回憶 benzema

league master benzema同加美路

Icardi啦

回憶版廢架喎

Icardi啦

icardi 加dri 有轉身
利申 雙前 回憶亞古路 icardi

而家儲緊錢抽新年pack

垃圾psg

肥朗

肥朗

個個中好野,我抽得垃圾

肥朗

個個中好野,我抽得垃圾

抽到2包零紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞