[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

Miranda 同chiellini buff完大約咁數值
Cam 我會攻守果陣轉gc(因為意甲大師得一隻,要等,用住gc先)
其實都叫ok既,至少未比人大炒過
一齊等manolas

同用拜利捷祖果時比係咪失多左波?

比較唔到wo ,拜利捷祖果陣係新手區場場比人10球,因為ai廢,宜家championship就一場失2~5平均

如果意甲無多兩三隻勁野我都係砌西甲陣
可以加隻toty messi入去

留意番lgms buff toty messi係食唔到

lgms要lgms既球員先食到?
其他普通西甲球員食唔到架?

Cam 我會攻守果陣轉gc(因為意甲大師得一隻,要等,用住gc先)
一齊等manolas

比較唔到wo ,拜利捷祖果陣係新手區場場比人10球,因為ai廢,宜家championship就一場失2~5平均

一齊等manolas

屌中左伏
都係唔砌西甲隊, on9咩
92Mertens同90Mertens 其實分別大唔大?
香港勁揪 HKG招人 (全團都係高登/連登仔)
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
錦標賽要打足3回合 合共要入15粒以上
仲有錦標賽唔夠人打 唔可以同人嘈
唔想再見到有罵戰

HKG小圈子 招盟友!!!
Mata、Pirlo已取

目標:
- 全力收服modric
- 季尾前入Top250

本盟盟規:
1. 每日盟戰三場必打
2. 每日盟戰入球數10up
3. 每日必打Attack mode
4. 誠實有交帶,踢不到盟戰要提早通知
(有Whatapps grp吹水)

歡迎老手新手高手低手一齊玩
**申請時註明lihk

屌中左伏
都係唔砌西甲隊, on9咩

西甲隊咪有toty囉
想問吓league achievement派路個free kick 數量,係計邊啲free kick入球?
live event嗰啲係咪唔計??

一齊等manolas

我覺得意甲要兩隻都有先勁,打起上黎識追人同補位,係有時對高速人唔夠絕對

不過如果唔玩意,拜捷依然勁好多,真係幾好既球員都比佢地追地瘦

一齊等manolas

我真係唔知,可能睇錯
可能佢隻100速拜利係其他嘢buff上去

一齊等manolas

我覺得意甲要兩隻都有先勁,打起上黎識追人同補位,係有時對高速人唔夠絕對

不過如果唔玩意,拜捷依然勁好多,真係幾好既球員都比佢地追地瘦

唔過80速都係食塵 對親基亞連尼都屈速屌打
但米蘭達就點都勁D

一齊等manolas

但米蘭達就點都勁D

等出manolas,佢同miranda雙中堅,
基亞連尼擺中間當buff算
因為我打4後

一齊等manolas

但米蘭達就點都勁D

等出manolas,佢同miranda雙中堅,
基亞連尼擺中間當buff算
因為我打4後

龍門用保方定當拿隆馬?
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
唔想再見到有罵戰

補番張圖 要多打atk mode 後防最好有拜利捷祖

升左職真係唔同啲

幫深巴推下post

快啲加入連登大家庭

15粒以上
咁高要求ga
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
唔想再見到有罵戰

Pish 我地應該係香港第二盟 需要巴打你嘅加入
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
唔想再見到有罵戰

升左職真係唔同啲

幫深巴推下post

快啲加入連登大家庭

15粒以上
咁高要求ga

Aim top 250
人均15真係基本
中完LGMS伏淨係賣淨隻c朗
已經唔知要砌咩隊
已經唔知要砌咩隊

其實意甲隊真係幾勁,但本身對意甲冇咩好感。。
已經唔知要砌咩隊

賣剩d垃圾等德甲
goof
聯盟排名11xx
未拎派路同摩迪
等級 45 到 50
評分 78 或以上
每日都打盟賽 打唔到通知聲
最好每次有15粒
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
唔想再見到有罵戰

Pish 我地應該係香港第二盟 需要巴打你嘅加入

仲有兩個位
痴撚線
辛辛苦苦咁打 fans 上到 1.1m
宜家畀班仆街打翻落 750k
我屌你老母啊
已經唔知要砌咩隊

賣剩d垃圾等德甲

都唔知等到幾時
痴撚線
辛辛苦苦咁打 fans 上到 1.1m
宜家畀班仆街打翻落 750k
我屌你老母啊

轉去澳洲啦,情況大大改善,唔洗一晚比10幾個人挑
排名213
馬達派路已拎
評分要80以上
準時打錦標賽
打唔到可以請假
唔想再見到有罵戰

升左職真係唔同啲

幫深巴推下post

快啲加入連登大家庭

15粒以上
咁高要求ga

Aim top 250
人均15真係基本

唔係基本,得15粒基本上係陀衰家
我自己打lvl過去兩個月好似都冇跌低過20,踏中20就試過幾次
基本上對top 100冇能力入過20球都唔可以算幫到手
當然有時手殘/唔好彩會撻q,但對衝250既league黎講,就算平均20球都只可以算中游水準,所以我覺得連登唔算嚴格先要求果15球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞