[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

我十分鐘內不停refresh 一直都見唔到有人賣
點知無啦啦彈左3隻出黎
其實係咪ea唔想我地買

今朝15萬唔洗爭

有700000都買唔到

禁撚左成日都買唔到on9

根本就唔會買到
之前我等torres直頭係完全冇
嬲嬲哋25萬賣咗parolo

岩岩見到有兩隻但廿萬

點知無啦啦彈左3隻出黎
其實係咪ea唔想我地買

今朝15萬唔洗爭

有700000都買唔到

根本就唔會買到

岩岩見到有兩隻但廿萬

禁到而家都係冇

點知無啦啦彈左3隻出黎
其實係咪ea唔想我地買

今朝15萬唔洗爭

有700000都買唔到

根本就唔會買到

岩岩見到有兩隻但廿萬

禁到而家都係冇

有係有不過畀電腦收咗囉 佢啲貨呢係畀電腦買唔係畀人買㗎

Hong Kong招人

要求:今季300萬fans/上季5000萬fans,活躍玩attack mode(可以唔打league比賽)

ps:馬達派路已拎,招人一齊拎摩迪同利雲

留意到你地有個位
can I john?

巴打有冇多d資料

點知無啦啦彈左3隻出黎
其實係咪ea唔想我地買

今朝15萬唔洗爭

有700000都買唔到

根本就唔會買到

岩岩見到有兩隻但廿萬

禁到而家都係冇

有係有不過畀電腦收咗囉 佢啲貨呢係畀電腦買唔係畀人買㗎

突然出4隻但係全部bid failed
我想問大家打至尊打咗幾耐先儲齊哂20個換到占屎
我依家打極換極都仲係每邊差1個

50-60 tokens 左右

好撚提子

好撚提子

用500蚊港紙換,算係咁啦
好想要

我打完果時有80幾個token多左出黎
好想要

依個要點先抽到 任何pack?

我用金盃換
打左大約25條體
我想問點解我玩進攻模式用5212成日都係隻cam攻,兩隻st唔知去左邊
玩5221(唔係雙9)就成日都係LW RW攻,隻st落埋去中場
我想問點解我玩進攻模式用5212成日都係隻cam攻,兩隻st唔知去左邊
玩5221(唔係假9)就成日都係LW RW攻,隻st落埋去中場
好想要

好撚想要馬仔 上次miss左95果隻

我用金盃換
打左大約25條體

打到多咗80個
我都有用金盃換,就係打極換極都係每邊差1個,依家冇哂金盃
好想要

好撚想要馬仔 上次miss左95果隻

95嘅弱化版 不過過百雙速都夠做 利申已經有95
新手入post 有咩要注意

我用金盃換
打左大約25條體

打到多咗80個
我都有用金盃換,就係打極換極都係每邊差1個,依家冇哂金盃

我琴日先拎到彈跳最後一個 宜家多左49個出黎 我冇用過金盃換
閃電110招人
聯盟排名28x
爭7000球開派路
評分要80或以上
等級要40以上
準時打盟賽 打唔到要提早請假
盟賽要求:15粒 連續三日冇15即踢
92mertens絕左版 已經冇任何意欲再抽
92mertens絕左版 已經冇任何意欲再抽

佢同motm laczzxxxxx同motm c朗邊隻好用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞