[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人想一齊交換紅包?

紅你老母個包利是呀
Wronghole 收人 仲有3個位
內有痴線佬 幫你加操

另外課金既12000點 600蚊
可以幫手 51777145
55萬budget
1個cm+1個龍 有咩好選擇
55萬budget

55萬budget

55萬budget

諗諗下都係入兩個cm
有無人想一齊交換紅包?

紅你老母個包利是呀

game 入面叫紅包
55萬budget

86新年FRED,
而家2X萬左右,幾抵,之後自己升上去
55萬budget

諗諗下都係入兩個cm

等attack mode個alves啦

btw fifa冠軍有130個tokens, 應該入110 lwb 97 alaba定52 gk 91 alves好?
btw有冇ching買咗伊卡迪,好唔好用?
睇game評吹到呢隻嘢識飛咁,好想買
55萬budget

86新年FRED,
而家2X萬左右,幾抵,之後自己升上去

我諗緊91 fred + 儲多陣錢買if verratti
55萬budget

諗諗下都係入兩個cm

btw fifa冠軍有130個tokens, 應該入110 lwb 97 alaba定52 gk 91 alves好?

你依兩個位用緊咩人
其實我覺得pvp attack mode咩龍真係唔太重要

諗諗下都係入兩個cm

你依兩個位用緊咩人

Yes 後防根本冇用

用落麻麻地

你依兩個位用緊咩人

Yes 後防根本冇用

龍同中堅點會冇用
就算係ddg 同hart都差好遠啦

用落麻麻地

想買st,有冇推介?
儲緊錢,希望大概80萬-100萬左右

用落麻麻地

想買st,有冇推介?

回憶 benzema
點日睇隻fred仲係220000 一訓醒變左270000

用落麻麻地

想買st,有冇推介?

回憶 benzema

夏神
90 山神
奧巴要加dri拎轉身
If dybala
點日睇隻fred仲係220000 一訓醒變左270000

30萬啦
55萬budget

諗諗下都係入兩個cm

你依兩個位用緊咩人

仲用緊3/4後衛,lwb係game changer
遲d諗住轉5221/5212

你依兩個位用緊咩人

Yes 後防根本冇用

龍同中堅點會冇用

依家懷疑howard比人nerf咗
又派膠又反應慢
仲有中堅都好重要

用落麻麻地

想買st,有冇推介?

回憶 benzema

夏神
90 山神
奧巴要加dri拎轉身
If dybala

vardy其實係咪唔合格?

回憶 benzema

夏神
90 山神
奧巴要加dri拎轉身
If dybala

vardy其實係咪唔合格?

91果隻好呀但係好貴
88未玩過 應該同奧巴差唔多

Yes 後防根本冇用

龍同中堅點會冇用

依家懷疑howard比人nerf咗
又派膠又反應慢
仲有中堅都好重要

howard廢左一排啦,以前對親都神救,宜家少左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞