[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

buy ciman murillo impact koscielny or if manolas

你換岩番d gc隻隻+3 rating就好好多

你喺度就啱
我想問下+awr bac嗰d係咪冇用?
主力谷tac mrk就得?

係 tac mrk最有用,我開分身攻係見到分別
Str spd acc其次,好似alaba cb咁跑得快但唔搶波
其他都廢數值,-mrk果d eg:lf果隻唔好用,用完仲廢左
Sho fin全部都廢
相反com就唔知咩黎

但sho fin升咗會射得準d
新手得106 token,陣入面大部分金,少量普通紅
應該換gk alves, 諗緊換唔換srna,定係用黎抽多張紅卡?

你喺度就啱
我想問下+awr bac嗰d係咪冇用?
主力谷tac mrk就得?

係 tac mrk最有用,我開分身攻係見到分別
Str spd acc其次,好似alaba cb咁跑得快但唔搶波
其他都廢數值,-mrk果d eg:lf果隻唔好用,用完仲廢左
Sho fin全部都廢
相反com就唔知咩黎

但sho fin升咗會射得準d

升gc都係為左ai守果陣有把握同搶波狼死d姐
手抵射波flick一下,加唔加gc都無差
特別係你finishing 98/99果d
新手得106 token,陣入面大部分金,少量普通紅
應該換gk alves, 諗緊換唔換srna,定係用黎抽多張紅卡?

srna應該冇人會建議你換...

捷祖同拜利貴到買唔起

buy ciman murillo impact koscielny or if manolas

佢地會好用過nastasic?
點解數值咁高但評價咁差

呢d數值野...正如點解我左chedjou中bailley右要放隻美職ciman一樣,ciman rating唔高但好勁,因為佢識死lur人同成日tackle,呢d難反映上數值上面

咁係咪chedjou bailley ciman係最好用(唔計toty)
我陣容入面d人大多數抽返黎, 唔係我想要
所以諗住除左st同迪布尼成隊執過晒
有無話咩陣式或者咩人係比較op?
我唔係玩左好耐連50lv都未升到, 完全唔了解依隻game

美斯最op, 無第二隻
買91benzema 定88 奧巴好
依家真係周街都alves
隻野仲要唔廢
隻野仲要唔廢

好似好多人冇拎ALABA
隻野仲要唔廢

對同級真係難打左好多
以前有d必入位都有機救到
隻野仲要唔廢

對同級真係難打左好多

所以好兩難,gc應該升sho fin定mrk tac好
特別係d中場,k角位真係會炒

對同級真係難打左好多

所以好兩難,gc應該升sho fin定mrk tac好
特別係d中場,k角位真係會炒

都係果句啦,你手動打進攻可以練,同埋finishing98同99無咩分別
但ai防守無得練,當你防守人腳齊chedjou bailey想再升級果陣唯有靠gc,同埋升高tac mrk真係ai會醒d
候活係咪變曬蟹貨
隻野仲要唔廢

對同級真係難打左好多

留名等睇過多陣ea nerf 番alves
隻野仲要唔廢

我見好多人換左srna
咁慢換黎做乜

對同級真係難打左好多

一d都唔突別勁
其實隻隻9x龍都一9樣

對同級真係難打左好多

一d都唔突別勁
其實隻隻9x龍都一9樣

agger 個人認為揀龍最緊要係企位 ->接球->反應alves 成日手邊俾人入波 好明顯企位唔掂
我有5000點, 你地覺得我應該去抽attack mode pack 定係開In-form pack 換Robben? 前提係我已經有flashbacks 個隻Robben
我有5000點, 你地覺得我應該去抽attack mode pack 定係開In-form pack 換Robben? 前提係我已經有flashbacks 個隻Robben

2包都唔好抽

2包都唔好抽
我都係咁話
flashback robben已經好勁啦 唔使再換啦
attack mode pack 我抽左82vitolo
無課點儲到9把扇咁多
無課點儲到9把扇咁多

之前10次15萬pack
聯盟 倒掛鳩鈎 招人 剩4個位
未開派路 馬達 (差四萬球)
排名19xx
總分要75up 先比出錦標賽
每次起碼要入十球以上(最好十五球)
會定期踢走唔入波既人
註明 連登仔 就收嫁啦
聯盟 倒掛鳩鈎 招人 剩4個位
未開派路 馬達 (差四萬球)
排名19xx
總分要75up 先比出錦標賽
每次起碼要入十球以上(最好十五球)
會定期踢走唔入波既人
註明 連登仔 就收嫁啦

有wtsapp group 吹水

想儲英超隊
Godin換91luiz
Areola換92Cech
會唔會好不智?

2包都唔好抽
我都係咁話
flashback robben已經好勁啦 唔使再換啦
attack mode pack 我抽左82vitolo

2000點抽中小白 vitolo 咸錫 diarra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞