[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
係reus同james不能共存既情況下
大家會用邊隻?

一早叫唔好轉cf ,你以後係邊搵咁勁既cf?

至於你呢個問題,兩隻手感咁唔同,技又唔同,玩一次,咩都出曬la

94 andre silva

cf得一個4411陣用到,好似都冇得共存

應該都係Alaba, 其他位唔缺人

Alaba for sure
換兩隻勁不如換隻end game lwb

換keeper 好冇呀 依家隻侯活好廢 下下都派膠 同埋我暫時仲未有隻好嘅 rwb 所以 5後衛 仲係好廢

唔好
De gea都係40幾萬,9x龍門差別不大
Rwb 用羅馬果隻,33萬,snra太慢

如果lwb alaba tradable, 個市價大概會幾多?
介唔介意教路,如果有cam james, mata, 兩個勁前鋒,應該用咩陣好?已經賣咗兩隻9x cam
轉james cam真係蠢咗 依家9x cam平到周街都係

唔覺蠢左 隻101j洛搵唔到邊隻取代到佢 一個彩虹 硬爆入去

應該都係Alaba, 其他位唔缺人

Alaba for sure
換兩隻勁不如換隻end game lwb

換keeper 好冇呀 依家隻侯活好廢 下下都派膠 同埋我暫時仲未有隻好嘅 rwb 所以 5後衛 仲係好廢

唔好

如果lwb alaba tradable, 個市價大概會幾多?
介唔介意教路,如果有cam james, mata, 兩個勁前鋒,應該用咩陣好?已經賣咗兩隻9x cam

唔覺蠢左 隻101j洛搵唔到邊隻取代到佢 一個彩虹 硬爆入去

rainbow係咪nerf咗,下下過唔到,搵隻有施丹有速度嘅仲勁

rainbow係咪nerf咗,下下過唔到,搵隻有施丹有速度嘅仲勁

我隻toty c朗用rainbow都好廢 nerf到仆街
點解我Fifa冠軍得100個幣

因為你唔係冠軍囉
我就收足嘅
J撚死

110 TOKENS 換97 LWB ALABA
20 TOKENS 換86 CB KOMPANY
97 Alaba 係咪真係好勁?
因為我自己好少打5後衛
龍門我用開86Rulli 本身諗住換Alves 賣rulli 套現 但其實佢兩隻會唔會差好遠?
同埋token 換紅pack 會抽咩正球員?
新手後防零紅卡 應該換gk定rwb先?
得60個token
有冇平靚正粗用RWB推介? 初試用5-4-1,好期待
97 Alaba 係咪真係好勁?
因為我自己好少打5後衛
龍門我用開86Rulli 本身諗住換Alves 賣rulli 套現 但其實佢兩隻會唔會差好遠?
同埋token 換紅pack 會抽咩正球員?

數據屈到PK
幾樣數值都過百
J撚死

110 TOKENS 換97 LWB ALABA
20 TOKENS 換86 CB KOMPANY

加1
得60個token

依家MLS 83 HOWARD跌到6萬有交易, 但聽講SRNA好撚慢..
目前陣容 (5-4-1)

VARDY(HERO)

JAMES
廢 MATA

ALABA SOKRATIS KOMPANY MANOLAS 廢
HOWARD

求粗用 LM, DM, RWB推介
另外想換KEEPER
目前有83萬, 本身想草黎埋伊卡迪, 但依家突然收到咁厚禮, 唯有改打單前, 我都唔知點好. 呢筆錢可以點用, 求意見

因為你唔係冠軍囉
我就收足嘅

想問下者係點? 唔係打過上fifa冠軍就有130個幣咩?

因為你唔係冠軍囉
我就收足嘅

睇最終結算你既DIVISION

因為你唔係冠軍囉
我就收足嘅

佢寫係fifa冠軍但係得傳奇1獎勵既
得60個token

依家MLS 83 HOWARD跌到6萬有交易, 但聽講SRNA好撚慢..

咁博二十個token啲紅卡有無得諗?

但今個season一開就係Pro2 乜唔係champion先會?

唔好

梗係唔好轉啦
4411tm james屈到傻
勁cf得佢,勁cam一堆

Btw, alaba唔trade得
用541 5212 5221 啦,玩多幾個陣,人地counter左都有第二個用

換就梗係換alaba
龍9x分別不大
Snra太慢
華拉提低力量又短人

但今個season一開就係Pro2 乜唔係champion先會?

我都係一開始就pro2但得legend1獎勵
ALABA 用後感

1.快到仆街, 對面完全食塵
2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈
得60個token

咁博二十個token啲紅卡有無得諗?

我中左86 中堅 公司, 算係唔錯啦
ALABA 用後感

1.快到仆街, 對面完全食塵
2.好撚扭得
3.左邊K角位射親就有
4.傳波好撚準
5.罰球中龍就有

真係好撚屈

可能因為對pro2 d人掛,我升到佢100真係好屈
仲識自己cut入黎接波射

唔好

梗係唔好轉啦
4411tm james屈到傻
勁cf得佢,勁cam一堆

Btw, alaba唔trade得
用541 5212 5221 啦,玩多幾個陣,人地counter左都有第二個用

換就梗係換alaba
龍9x分別不大
Snra太慢
華拉提低力量又短人

可惜已經轉左, 不過唔理啦CF好似得4411一個陣

如果其他換唔過
咁DM 唯有等派路
暫時都仲係依賴GAME CHANGER, 唯有用住541先 (第一次用5後衛..)
始終要轉陣都唔係一朝一夕既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞