[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
大家不如講下聽日attack mode 個130 個手token 點用
我諗住換隻alves 跟住換紅人攞去賣
有冇聯盟收人?我想入
大家不如講下聽日attack mode 個130 個手token 點用

Why not alaba ? 換完都仲可以換次紅人

應該都係Alaba, 其他位唔缺人

Alaba for sure
換兩隻勁不如換隻end game lwb
屌 差少少升下個division 但個個對手唔應機
佢話我太多比賽 唔可以挑人機住

Btw 有無得睇每個division 會有幾多token拎?
屌 差少少升下個division 但個個對手唔應機
佢話我太多比賽 唔可以挑人機住

Btw 有無得睇每個division 會有幾多token拎?

https://www.easports.com/fifa/fifa-mobile/news/2017/fifa-mobile-attack-mode-seasons?utm_campaign=fifam_mob_ww_ic_ic_fb_attack-mode-seasons-fb-012617&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=29332&ts=1485461087945&sf52221374=1
下一次 First season player 仲正
有98 cm Vidal 同95 RW mk仔

得我換華拉提

希望一個月一季 好想拎99基沙文

希望一個月一季 好想拎99基沙文

應該一個月一季
reddit 咁講

姐係留token?

換keeper 好冇呀 依家隻侯活好廢 下下都派膠 同埋我暫時仲未有隻好嘅 rwb 所以 5後衛 仲係好廢

姐係留token?

要留啦 冇理由一次過清倉

姐係留token?

呢個係pre season token黎
留黎無用
下次果個叫season1

換keeper 好冇呀 依家隻侯活好廢 下下都派膠 同埋我暫時仲未有隻好嘅 rwb 所以 5後衛 仲係好廢

唔好
De gea都係40幾萬,9x龍門差別不大
Rwb 用羅馬果隻,33萬,snra太慢
換alaba後想轉5後衛陣
5221定5212好d
5221定5212好d

541 fb rush
5221 f9
呢兩個最多人用
不過主要睇你有咩人腳
防中廢就唔好541了
5221定5212好d

541 fb rush
5221 f9
呢兩個最多人用
不過主要睇你有咩人腳
防中廢就唔好541了

之前用3421 雙CM 88 dzagoev 91 Fred
係reus同james不能共存既情況下
大家會用邊隻?

一早叫唔好轉cf ,你以後係邊搵咁勁既cf?

至於你呢個問題,兩隻手感咁唔同,技又唔同,玩一次,咩都出曬la
係咪8點完季即刻有獎品拎
係reus同james不能共存既情況下
大家會用邊隻?

一早叫唔好轉cf ,你以後係邊搵咁勁既cf?

至於你呢個問題,兩隻手感咁唔同,技又唔同,玩一次,咩都出曬la

94 andre silva

姐係留token?

呢個係pre season token黎
留黎無用
下次果個叫season1

下,咁佢比130有咩用

唔好
De gea都係40幾萬,9x龍門差別不大
Rwb 用羅馬果隻,33萬,snra太慢

如果lwb alaba tradable, 個市價大概會幾多?
介唔介意教路,如果有cam james, mata, 兩個勁前鋒,應該用咩陣好?已經賣咗兩隻9x cam
轉james cam真係蠢咗 依家9x cam平到周街都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞