[I/A/W] FIFA Mobile (3)

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
Kante變左每下加一
原來意甲代幣無得交易
我有1百萬 啱啱中利事
All in 意甲 Pack?

岩岩抽左2包意甲
回憶TORRES 83RF奧巴馬羊 國米大師RB 同一個意甲代幣
有無巴打用過93 coleman
諗緊換唔換左隻lgms mariano好

93高文勁到PK
利申 開心使用中
我有1百萬 啱啱中利事
All in 意甲 Pack?

岩岩抽左2包意甲
回憶TORRES 83RF奧巴馬羊 國米大師RB 同一個意甲代幣

意甲pack唔抽晒5個又晒料
運氣話嚟就嚟話冇就冇
都係留返d錢煲粥算
btw真心求教
我依家GK用緊93 Areola
但感覺上對防守冇乜幫助咁

打541, 後防87 ciman, 86 普通manolas, 87 sokratis, 100 alaba, 79 if antonio 已經用GC升咗好多TAC MRK

啱啱比隊廢隊入咗11球,睇film係好短時間就入1球,即係龍門同後防明顯做唔到嘢(對面個陣好一般), 究竟點先提升到表現,areola值唔值呢個價?睇落真係冇乜課交,GK POS得89係咪唔合格?因為REF都講緊成100, 好困擾

求教

93高文勁到PK
利申 開心使用中

93 高文,隊隊強隊都用
應該最強RWB
btw真心求教

打541, 後防87 ciman, 86 普通manolas, 87 sokratis, 100 alaba, 79 if antonio 已經用GC升咗好多TAC MRK

啱啱比隊廢隊入咗11球,睇film係好短時間就入1球,即係龍門同後防明顯做唔到嘢(對面個陣好一般), 究竟點先提升到表現,areola值唔值呢個價?睇落真係冇乜課交,GK POS得89係咪唔合格?因為REF都講緊成100, 好困擾

求教

Manolas sokratis賣,換chedjou拜利
龍門無用的,areola全game第二一樣比人射穿
有錢既賣moya換buffon/toty neuer

啱啱改左4個
不過都應該炒得起

18萬執左張
希望炒得起

執到兩張 一張廿萬一張17萬
一炒一自用

笑撚死我
1. 加值跟英文description,姐係每下+1
2. Tackle無加,interception先知
炒濃曬啦傻仔

93高文勁到PK
利申 開心使用中

93 高文,隊隊強隊都用
應該最強RWB

買啦 宜家跌價600幾k有價,之前買要800
btw真心求教

求教

上返fifa champ都比弱隊射爆就真係有問題啦
Alaba Chedjou bailly coleman 鐵膽
最後一隻我窮撚用回憶ramous
你有錢既咪買toty ramous
Lgms 果隻反而麻麻
龍就一定夠做架啦 唔洗執住
btw真心求教

求教

上返fifa champ都比弱隊射爆就真係有問題啦
Alaba Chedjou bailly coleman 鐵膽
最後一隻我窮撚用回憶ramous
你有錢既咪買toty ramous
Lgms 果隻反而麻麻
龍就一定夠做架啦 唔洗執住

無齊果4隻比人大炒都唔係咩特別事啦認真

唔知中左乜bug有兩隻馬仔 岩岩放左一隻上market 另一隻可以打ark mode , 希望唔好放到放兩隻都冇左

唔知中左乜bug有兩隻馬仔 岩岩放左一隻上market 另一隻可以打ark mode , 希望唔好放到放兩隻都冇左

Kante變左每下加一

我個個重係寫加2嘅?
Kante變左每下加一

我個個重係寫加2嘅?

中文寫加2
英文就寫加1
on撚9
下期team celebration 拿玻里
已經開始有人炒緊
Kante變左每下加一

我個個重係寫加2嘅?

中文寫加2
英文就寫加1
on撚9

咁撚on9

我個個重係寫加2嘅?

中文寫加2
英文就寫加1
on撚9

咁撚on9

最後如果加1 有無得send信拎翻d補償
已經開始有人炒緊

Everton 都有??
炒得起晒2個?
已經開始有人炒緊

Everton 都有??
炒得起晒2個?

愛記贏3粒咋

中文寫加2
英文就寫加1
on撚9

咁撚on9

最後如果加1 有無得send信拎翻d補償

不嬲都加1
新手一問
進攻模式點先有效率升球迷?
次次打完轉個頭就跌返哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞