True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
見行貨四圍都1799
買咗先出特別色
橙?
ching 你啱
用緊soundsport free

想換耳機

RHA TrueConnect
Sennheiser MOMENTUM True Wireless
Master & Dynamic MW07 True Wireless
ATH-CKR7TW
ATH-SPORT7TW

邊隻好d?
想知道rha trueconnect 既音質
去唔去到rha 750 既質素
之前用開750覺得已經okay
但驚trueconnect出到黎差過750就諗下用其他
我都想,有冇師兄知邊到訂最快有?
求通話 防水 隔音 配帶感
Jabra係咪最好
hi巴打們 我想買個無線耳機比男朋友做聖誕禮物
但係唔識揀 如果係平過AirPods但係質素算好 又易買既大家有無推薦啊?
唔該曬你地
平就sabbat個兩隻
買左隻俾細佬,自己都用過陣。聲ok同connection都穩定,但講電話就唔洗諗。不過大陸野睇你男朋友點睇。

Btw 如果唔係大陸野黎講airpods算平
如果係我,首選就會係mw07,佢喺外國好多review嘅評分都好高,可以去試試,次選就sennheiser,不過外國都係啱啱出,review唔多,要等佢出咗試下先,ath個人唔鐘意個樣,rha唔熟,唔評論

利伸,用緊ie80,等緊sennheiser
RHA TrueConnect 會斷
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 暫時通話潛水聲 唔知之後FIX唔FIX 到
Master & Dynamic MW07 True Wireless 雖然BT4.2 但係佢行NFMI 好似無斷線情況 而且兩面都有聲, 睇過MOBILE01 話NFMI 設計得好就唔會斷線 ,通話上面有師兄講過對面都聽到佢講咩

好似暫時 MW07最好
係咪真係傳聞咁講比得上ie80
用緊隻xshock 一年隻右耳已經連唔到線

請問各位巴打有冇地鐵0干擾同聽歌音質唔差嘅耳機,最好二千內搞掂
低音係咪都係mw07最爽?
隔離討論區有人買左話對面聽佢講野潛水

"初步感覺:
個盒嘅設計好靚
聽歌同airpods係冇得比,估唔到真藍牙耳機可以做到咁好嘅音質
通話方面我聽對方講野對方好似潛水咁, 傾電話我會用翻Airpods
睇片冇聲畫不同步嘅情況
Connect都好快,一戴上就connect咗,同airpods一樣有戴上去播放同除落黎停歌嘅function,唯一覺得佢個touch太sensitive
續航力未試到
小弟唔係住大城巿,所以出到鬧市會唔會斷就未試到"
聲依D野 真係自己試左先 耳聽為實
想問下2000內邊幾隻通話質素好之餘外型靚仔啲
想問下DM出嘅BE-2000好唔好?
買咗mw07
聲好靚,隔音都好好
但我發覺iphone用YouTube app睇片會delay但用browser 睇又唔會
個人覺得唔值千幾蚊
有冇得左右耳獨立用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞