True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ckr7tw,我係日本買,暫時用左一星期都ok
可唔可以詳細講講
係地鐵講唔講到電話?
香港未有可?
講電話對方聽唔聽到?
試過65T,icon X 同the headphone
得airpod女朋友先唔會成日下同話聽唔到。
但用an機覺得有時唔太穩定
新手一問

我新用Sony SP700N
睇片係咪一定聲畫唔同步?(約差1秒)
手機:LG G7+

請問有冇咩app/方法睇片可以解決?

thx
而架買e8會否不智?
香港應該未有行貨
試左mtr 月台講野都算講到,對方要留心少少去聽,聽到背景聲,可接受程度,但未試過係嘈既車廂試

聽電話得右邊有聲

之前用既E8就完全講唔到電話
想買65t 個package,有冇伏?
平均時空 我果面世界既RHA TRUE CONNECT無用磁石同
頂 今日拎出黎時又跌隻左邊耳筒落地 花Q哂
同埋我果邊世界可能行邊干擾勁 過親馬路都疾下疾下
買左老翻
師兄 你岩,原來真係有
可能之前用開airpod 相對吸果下無咁實在
都用緊呢隻,揀咗用 aptX codec, 但間唔中會好唔 stable
btw 講電話嗰陣得右耳有聲,是咪正常㗎
有冇巴打嘅RHA都係好細聲
之前用Jaybird x3開到一半已經夠聲
RHA要開到7成
有冇睇說明書?
我開到最大都係差少少
係...好L細聲... 同埋無想像中咁穩定..唔知點解有時拎出黎得左耳CONNECT到...要擺返隻右耳落盒再拎出黎先CONNECT返曬...
得右邊有聲

佢張說明紙無咩野說明過
隻e8 唔知做咩春拒絕配對我部xz1p, 用部se更新左個driver都係連唔到,有無高人試過?
ath 同senheiser有無手足入左手?

本身用開有線 想轉會玩無線 想揀返本身耳機大廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞