True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Hk官網600港幣
全新豐澤都係做緊10xx
我預300左右收個二手用住先
airpods 2 無哂聲氣
佢用完兩日就放出黎就知佢點諗
仲要肉都赤埋咁減個百幾蚊
唔使問啦
岩岩先睇到原來淘仲貴過官網買
都係官網買吧
上網全新係8xx-9xx 有交易
齋配個盒唔抵
係呀 我都係想粗用住先得過渡 遲d換新款
有冇師兄換左機想平放 pm我
可惜我套65T 岩岩俾左人
新手想試,e12 599 好似貴左d

iphone 用airpod 始終方便
有冇人隻sen左耳開app睇永遠都唔會滿電
JRABA個個都話斷線好嚴重
我連iphone x又未試過繼線喎,係左耳有時有干擾冇聲,行開就冇事

係可以連兩部機,e.g. 我連左iphone x + laptop
想問下巴打Soul x-shock點睇
app 個電量廢廢地
上次聽左一個鐘睇仲係100%
再聽多一個鐘就得返40幾%
個app虧唔緊要啊 最怕個app冇虧嘅話即係隻左耳差唔到電
放nuarl nt-01bs 有盒有單
有一年保
聽慣左有線 聽tw總係覺得有d怪
$600有冇人收
用緊,好垃圾
真的嗎 講電話OK嗎
我用jabra active 65聽歌 㩒右耳想停播 但冇反應 有冇人知點搞?
有冇巴打分享下senn 點tune
右上較少少
舒適度同操控都滿意 不過口味唔夾
E12 同E12 Pro 係咪同一隻
格價網搵到E12 Pro無E12
其他地方搵就有E12 無E12 Pro
同埋通話如何
Jabra Elite Active 65T女仔帶會唔會太大粒?
我都入左 sennheiser tw ,行左幾條街最後豐x買左最後一部
個人評測本身有the dash pro,
senneiser 駁三叔note9 係有少少濛 dash 聲清d , 但低音senn 實在有力好多,
transparency mode 比較 the dash 收音好d 人地細細聲講野都聽到, sennhesier 明顯隔左層咁

另外sennhesier 駁 onkyo dp-x1a 靚過note9 幾條街唔會濛好清脆, 所以器材好重要
因為聽歌多講電話/睇片有無delay無試
dpx1a 係咪有aptx? 我用緊dpx1,
見佢官網寫有aptx LL 但係話只限傳輸
姐係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞