True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
新Post繼續討論

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
AirPods
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t
RHA TrueConnect
Sennheiser MOMENTUM True Wireless
Master & Dynamic MW07 True Wireless
ATH-CKR7TW
ATH-SPORT7TW

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢

上個post:
True wireless 真無線耳機討論(17)
https://lihkg.com/thread/910135/page/1
想買Bose qc35 II
邊到買有得平
同問
想問Jabra Elite Active 65t
岩岩豐澤買active 65t 1290
我用緊airpods, 想換rha果隻,工作需要常講電話,又想音色好小小,換左會唔會後悔呢?
留名

等緊行貨 ATH
SORRY 新黎報到 唔知自己1001左 仲係咁F5

想問下大家藍芽耳機可唔可以熜左耳機個MIC (揸住電話講 收音就用耳機)
因為我依家其實都係用緊有線耳機咁樣講電話
有無jabra elite sport用家
用左一年覺唔覺d電去快左
講電話一定係airpod
但airpod講電話都唔係特別好
想買mw07, 佢個ipx4做運動用夠唔夠?咁貴買好驚啲汗整壞
唔覺
可能我用得唔耐掛
依家最好音質係邊隻? 唔講價錢同其他質素
音質係幾好,但唔係好隔音,我已經換左aet08 都係一般
開心使用senn tw中
等緊HK出貨 已訂
澳洲有現貨 太貴呢邊冇乜人買
有冇review呀
對mw07有興趣
最緊要係連接有冇問題
多人地方會唔會斷線?
上個PO有人話通話廢,堅唔堅?
仲有通話質素
戴上耳仔柒唔柒?
個人覺得接受到 佢應該大粒過e8少少 至少冇bose嗰隻咁柒先 戴完成隻kururu咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞