True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係senn 呢隻先比人改個咁點切既花名 capsules, 本來有興趣都即刻縮,仲要通話麻麻。我都係用返 d 平野算
通話今晚試 毒撚冇frd傾計

連接嘅話 兩粒㩒住5秒 好快就pair到
我呢度出city多人都肯定冇香港咁密 所以可能唔準除咗經過防盜 會變咗淨係得右邊有聲之外 啱啱出街普通搭巴士行街都冇斷過
聽咗3個鐘開40%都用咗六成電 啲電都okay

唯一覺得唔好係佢個touchpad 唔知係我on9定點 次次想用手指頂好啲粒嘢個位嗰陣一定hi到個touchpad 成日都停咗首歌 同埋佢touchpad啲control有啲難用
有陣時想除一除右耳粒嘢 左耳會停咗音樂 但係右耳會keep住播歌 有時唔記得咗唔可以掂touchpad個位 一戴翻大聲到屎都標埋出嚟
個app就除咗較下eq之外就冇其他用 如果有得自訂control會好好多
所以我用過touch的都唔會再簡用touch,好易HI錯
1516 買唔買好
應該係senn同mw07
聲掂唔掂?

想問delay情況如何?例如iphone睇youtube會否聲話唔同步?
講真有幾何真係有需要用touchpad 拎部電話出嚟㩒一下都飛咗首歌啦 淨係為咗方便做運動都唔揀呢啲耳機啦
但實體制都要睇粒野設計,好D制細粒到HIHI...又硬,依家D藍牙又冇得改制,飛下隻要長按....暫時我覺得配錶用,飛下隻歌係隻錶到按最舒服..
咁似e8
冇試過其他牌子比較唔到 但應該喺true wireless已經係top嚟
你澳洲買?維翻港紙多少錢
謝謝
Youtube Netflix 我都唔覺有delay
500蚊澳幣 計埋機場退稅 1aud=5.7hkd嘅話 大概係hkd2590.9

題外話 我之前喺hk price見到啲舖頭列哂senn tw啲價 點解而家連senn tw都冇埋嘅定係我發雞盲睇錯
http://air.eozaudio.com/

之前係Kickstarter訂左
上個月拿了貨
由於無其他無線耳機,比唔到音質
但睇youtube同戲等都係聲畫同步無問題
但講電話就唔得,對面係聽唔好到我講乜的
一日持續使用十幾個鐘 有咩推介
建議你用番有線
無,隻隻true wireless都係幾粒鐘就要叉電

除左之前有人講個隻不知名牌子用新chip,聲稱用到10個鐘
點解持續用咁耐...
有無巴打可以答到active 65T個質地係類膚質定磨砂面
係街見唔到實物睇唔到
如果係類膚質有損耗性都係就咁65T算
SOUL ST-XS
呢隻點睇? 有冇人用緊?
想問幫個充電盒充電時,個真無線耳機應唔應該放埋入個盒度一齊充?
我就一齊差
老實講, 用得TW就係為方便, 下下差電要拎出拎入真係攞黎搞
我個65t 叉電盒好似比我想像中快無電。
喺耳機同個盒滿電情況下,星期一開始到今日星期三,每日應該聽兩個半鐘左右。到岩岩個盒已經著紅燈。

睇說明書過個耳機本身聽到四個鐘左右。個盒可為耳機叉滿兩次(即約會八小時),但依家好似唔岩數咁,會唔會我個盒有問題呢……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞