True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我覺得BT黎講叫合格,唔算差先起碼
認同,試fd隻senn一陣冇較EQ係MW07好
真心覺得MW07係BT耳機黎講算好
senn 較咗eq 嘅話邊個好啲?
但係始終覺得bt 4.2冇5.0 咁好
mw07 有冇類似transparent hearing?
唔記得邊間細鋪
Mw07隔音如何 同senn比
請教巴打意見
本身用開iphone跟機線聽 諗住買65t 但見mw07外形都幾好 評價又唔錯 但iphone好似係推唔郁佢?而65t比較多大細聲唔平衡問題
Ath都有諗過 無得試戴果啲就不了 買完唔岩戴揼春
E8連接多問題 又係唔洗諗
Mw07 vs 65t 乖乖地買65t就好
補充 聽歌為主 最多連落電視 睇片煲劇 少通話
bose sportsound free邊度買最平
有無師兄試過
請問 Sen tw 個eq較上同下有咩分別?試左幾次都聽唔出。。。
senn係室内試所以唔知。
mw07算ok既,但聲唔太夠大,要長開到三份二
bt唔會有推唔郁呢個問題啦
靚仔 一隻買四隻呀
見前面巴打討論
話咩aac aptx果啲 係android 上聽係好過iphone
唔太識依啲野
用spotify個d冇咩分别啦
不過你兩隻價差咁遠

但我試過都幾隻mw07算幾好
請問主力聽歌暫時最正係邊款?
用緊ip7手機 之前用緊65T
唔見左個充電盒 諗住直接換隻新耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞