True wireless 真無線耳機討論(18)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
樓上咁多位巴打係盲狙
senn有demo試咩
Iphone 唔係都有AAC咩
陣間試下用player 先,睇下aptx係咪會好啲
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=180&t=5419403
見d台仔話其實aptx根本最大分別係low latency, 44.1KHz同48KHz起bluetooth上根本無分別,唔知係咪真
終於聽返啲人話
呢個review 格式睇得最清楚
希望其他巴打都好似咁 全方面都講下
召喚更多各大牌子TW review
btw 想問下戴得穩唔穩?樂器突唔突出?
想問宜家買Bose soundsport free會唔會太遲? 同埋佢睇片會唔會delay??
唔哂啦 我用iPhone,通常就睇youtube多,如果太多delay同斷線就好無癮
曬氣喇,唔支援aptx既iphone黎聽
Sen tw個實際聽感至少-50%
上面咪有講
Aac咁垃圾有咩好講
用iphone聽過senn既巴打評價點解咁大落差會唔會係因為有d人用spotify聽,有d用flac?利申用緊spotify,之前用磚聽535既時候發現無損係有分別既
千奇唔好買 勁怪 冇base
用1個月換咗 E8 pink
啱先試左兩首spotify同flac ab test,我發現左新世界 WTF
聽spotify果啲慳番啲錢啦
唔駛買咁貴耳機
以為反正都係bluetooth應該無唔無損都係差唔多,而且退燒好耐,換iphone之後就無再聽番無損,睇黎完全唔係一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞